fayting Havin49_ nasıl ne alakası var ben sezaryenim planlı oluyor ya özeldeyim doktorlar da hastanede tatilde oluyor nöbetçiler oluyor genelde
Havin49_ fayting yani doktorunuz özel yaver türlü gelmesi lazım diye biliyorum ondan ne alak diye sordum cnm
mrsaydemir aysegultomsuk benim eşiminde izni yanacak ama cidden nasıl olacak bende bilmıyorum sanırım doktorla görüşmeden netleşmeyecek. Rabbim en güzelini hayırlısı ile nasip etsin
minnos1b aysegultomsuk benim de bugün konuştuk 34e girdim diye sayıyor bebek biraz büyümüş, ama kurban bayramında ayın 29unda alalım dedi. Ben de özelde doğum yapıyorum doktorum oradaymış. Sorun olmaz dedi
minimi25 aysegultomsuk Bende aynı bugun sat 3 eylül sizinde sanırım ☺️ bayramdan sonraya deilde kendi nöbetinde alabilicegini söyledi 38+3 oluyorum bayramın 4. günü o gune alsa keşke ya
aysegultomsuk minimi25 bir daha ki kontrolünüzde gün verirler bende nisan 29 da gidicem bakalım hangi güne verecek nasıl olacak hayırlısıyla iyisi olsun inşallah 🙏
Gizemdiro Benimde sat 3 Eylül banada doktorum 31mayıs - 1 Haziran gibi bi tarih verdi ama benim bebeğim çok aşağıda olduğu için biraz bebeişe bağlı olacak gibi
asdffoo sirius8 bilmiyorum benim doktor izne gidicek diye 37+6 ya verdi mecburen yoksa 38 den sonra düşünüyordu endişelendim