byzcvker99 Kızlar ikiz gebeyim tek yumurta Bağcılar devletde Bülent bey vardı 22. Haftanda gel detaylı yapalım demişti ama kendisinerandevu bulamadım fusün hanıma gittim oda perinatolog ama detaylı yapmıyoruz dedi yani yine olabildiğince bakıyoruz ama dedi neyse yarım saat iyice baktı aslında detaylı gibiydi ama sen çam sakuraya git dedi bana çam sakurada detaylıya gidip memnun kaldığınız doktor var mı? Bir bebeğin kalbinde parlaklık gördü
yesilyurthayriye9gmailco byzcvker99 çam Sakura yapıyor cnm evet ama önce kadın doğum size kayıt açması lazım bende bugün gittim detaylı utrasyona ali gökhan bolluk gittim memnun kaldım bi deneyin şans isterseniz
selo48 byzcvker99 canım ben de tek yumurta ikizlerine hamileyim 20. Haftamdayım 30 nisanda detaylıya gireceğim . Amniyosentez yerine Fetal yaptırmanı öneririrm eğer orda kromozomla ilgili bir anomali çıkmazsa hiç kafana takma çünkü tek başına kalpte parlaklık olması çok da bir şey ifade etmiyor . Zaten Fetal down sendromu gibi kromozomal hastalıkların riskini gösteriyor
byzcvker99 yesilyurthayriye9gmailco yeşil alan kodum var açıldı mhrssen direk perinatolojiye randevu alabiliyorum ama yinede kadın doğuma mı gitmem gerek çam sakuraya kendim alsam bakmaz mı
byzcvker99 yelizuraz fetal yaptırmadım bugün gördü 22+1 deyiz amniyosentez önerdi ama oda biraz riskli olduğu için istemedim
aysnklkn Doktor olarak Barış boza yı öneririm Gittiğim doktor gerçekten çok iyi. Hem bilgisine güveniyorum hem de yaklaşımı çok sıcak. Sorularımı hiç geçiştirmiyor, hepsini tek tek açıklıyor. Özellikle böyle hassas bir süreçte bana çok iyi geldi
byzcvker99 aysnklkn teşekkür ederim peki eşle alıyor mu içeri nekadar sürdü detaylı muayeneniz ultrason görüntüsü verdiler mi?
reyhan933 byzcvker99 ben 19 haftadayım bende geçen gün gittik çam sakuraya doktor yeşil alan açtım dedi ama mhrs den randevu açılmamış gözüküyor . 20 hafta da mı açılıyor ? nasıl oluyor mesajmmı gelmeli ? yardımcı olur musunuz ?
aysnklkn byzcvker99 ultrason vermiyor bu hastane hiçbir doktor vermiyor e nabıza baya yükleme yapıyorlar ama
byzcvker99 selo48 evet biraz araştırdım öyle diyorlar tek başına anlam ifade etmeyebilirml bebek büyüdükçe kayboluyırmuş fetal dana özellerde çok yüksek fiyat verdiler o yüzden yaptıramamıştım
Abselar @“yesilyurthayriye9gmailco”#p40115472merhaba randevu alırken detaylı yapılmamaktadır yazıyor muydu ? Benimde randevum var bu doktora 28nde de yapar mı yapmaz mı emin olamadim
byzcvker99 reyhan933 doktor yeşil alan açınca direk açılıyor aslında hafta ile bağlantısı yok tekrsr hasteneyi arayıp o bölüme doktorda bağlanmaya çalışın bu durumu anlatın yardımcı olurlar diye düşünüyorum