Selam kızlar üç gün önce suyum geldi başlığıyla neler yaptığımı anlatmıştım şimdi sizlere vajinal doğumumu anlatmak isterim (19.04) herkesin acı eşiği bir değil öncelikle benim çok yüksek bunu belirtmek isterim 38+5 de suyum gelmişti hastaneye gelene neredeyse ertesin güne kadar akmaya devam etti geldiğimde sadece 1 cm açıklık vardı evde sancılarım ufak ufaktı su geldiği için geldim sonrasında 3 e çıktı ve sancılar her iki dkya bir başladı asla uyuyamadım uyumaya çalıştığım an şiddetli bir sancı giriyodu yatağın kenarına çömelip biraz bekledim en son ebeyi çağırdım ve uyumak istediğimi söyşedim öğlene doğum gerçekleşecek ve benim ıkınmaya gücüm dahi olmayacak korkusundan uyumak istedim ebe 3 cm olunca epidurale alalım dedi geçtik korkuyordum ama asla korkulacak bir şey değilmiş yine olsa yine epidural isterim o kadar harikaydı benim için 3 ten 7 ye çıktı bir anda açıklığım ebeler falan şaşırdı çünkü ilk hamileliğim ve ilk doğumum olacaktı bu kadar hızlı beklemediklerini söylediler en son epiduralle uyuya kaldım tam açıklık bekliyorduk bu kadar hızlı olunca 7 den 10 a iki saatte açıldı ve doğuma alındım bir kaç dikişle atlattım açıklığım tamdı ama ıkınamadım başlarda en son nefesim kesilip tansiyonum düştü ıfaktan gözlerim kararınca doktorum kesi atmış fark etmedim bile onunda aman aman bir ağrısı yok tek sorun doğum sonrası idrar yaparken oluyor onda da küçük bir pet şişe alın püskürtün işerken aynı anda oranıza yanması acayio hafifliyor işte ben bu şekilde doğurdum gerçekten korkmayın ben biraz tedirgindim açıklık arttıkça sureler dualar okudum sormak istediğiniz sorular varsa elimden geldiğince yanıtlarım allah hepinizi tek avazda kurtarsın sağ sağlim kavuştursun biraz uzun oldu kusura bakmayın ❤️❤️❤️