nurefa hilallllhilalllgmailcom Allah bekletiyorsa daha güzelini vermek için bekletiryordur emin olun💜 Ben 13 yıllık evliyim iki kızım var biri12 biri9 üçüncü evladı istiyorum 3 sene önce birkaç ay denememize rağmen olmamıştı sonra korundum doktora gitmedim hiç bundada varsa ilk ay da olmuş oluyor
nurefa hilallllhilalllgmailcom Teşekkür ederim canım inşallah en yakın zamanda Rabbim sanada nasip etsin😘
esavas27 duygusamsa yaa bende 8 gün kala yaptım kaset test tek çizgiydi bat 28 Nisan ben 20 nisanda yaptım inşallah pozitife döner çatlatma iğnesi oldum ve Klomen kullanmıştım bu ay
duygusamsa esavas27 8 gün çok erken cnm takma kafana aklından çıkar günün geldiğinde yap stres iyi dgl
Nims Arkadaşlar 4 gün kalmış olacak sabah ama bugün karnıma adet olacakmışım gibi sancı girdi umudum yoktu ama burada gezerken az da olsa umutlanmistim o da kayboldu sizce sabah test yapsam çıkar mı
nurefa anneyim01 canm artimed days doktor freely albi yaptım hepsinde çıktı ama leke geldi bilmiyorum testlerede güvenemiyorum kan vermeye çalışacağım bakalım
nurefa atlasinmelegi çıkmadı canm düşmedi e nabiza devlet hastanesinde vermiştim hafta sonuna girdiği için çıkmayacak mı acaba bilemedim
nurefa feyzaciim teşekkür ederim canm hayırla bir de kan sonucumu ögrenseydim içim rahatlayacak inşallah