Sysymom vascenceloss yok kız herkesin protokolü farklı oluyor , bence seninki daha iyi ne güzel bak ilaçsız ben her gün bir sürü ilaç yutmaktan sıkıldım şimdi haftaya da iğne başlayacak yeniden
vascenceloss Sysymom evet bu sürecin en zor kısmı ilaç kullanmak gerçekten ben birincide o yüzden bıkmıştım ama dondurulmusta öyle olmayacağını öğrenince işler değişmişti
Sysymom vascenceloss bir hormonum yüksek ondan sanırım daha tüp bebek doktorumun dediği bir şey yok ta pazartesi netleşecek senden progesteron değerine bakmak için kan aldılar mı acaba benim ilk ay ya o yüzden bu kadar soruyorum yanlış anlama sakın beni
vascenceloss Sysymom kaç çıktı canım değerin evet ilk adetten sonra gittiğimde aldılar 1 hafta sonra gittiğimde de aldılar yumurtlama zamanını denk getirebilmek için niye yanlış anlayayım canım estağfurullah😊
Sysymom vascenceloss benim başka endokrin değerim bu tüp bebek daha progesteron bakmadı kontrolde ister tahminim ama umudum kırıldı malesef
vascenceloss Sysymom öyle düşünme canım hayırlı olan budur belki 1 ay geç olsun ama bebiş seninle olsun sağlıklı olsun