ebrudefnee mengi688 2 gebeliğimde 6-7. Ayda hamile kaldım sizde en kısa sürede güzel haber alırsınız İniallah
searain benim 3.47 tsh prolaktin 28 di 3 aydır deniyorduk hiç ilaç kullanmadım biraz kg verdim 3. ayın sonunda hamile kaldım
mengi688 Zeyneplemutluluk hormonlarına bakıyor kadın doğum Prolaktin yüksekse yada guatr değerlerin endokrine git diyor endokrine direk gidemiyorsun dahiliye gidip ordan alan açtırman lazım
oznur6141 Benim prolaktin hormonum hep yüksekti ilaç kullanmama rağmen 60 civarındaydı ve göğüsümden süt geliyordu yüksek olmasına rağmen hamile kaldım hemen sorun olmadı şükür 🌸
mutsuz1 Anonym666 trioidim var 2 kere üst üste hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu maalesef ama prolaktini bilmiyorum bakmadım.
ebrudefnee mengi688 ayy çok sevindim sizin adınıza postun başında hamile kalan var mı yazınca bende hamile değilsiniz ama hamile kalmaya çalışıyorsunuz zannetmiştim sağlıkla kucağınıza alın🌸
Zeyneplemutluluk mengi688 anladım canım teşekkür ederim. Ben hamileyim zaten ama yakın bir arkadaşım hamile kalamıyor bu hormonlardan da bilgisi yokmuş onu bilgilendirmek için sordum
mengi688 Zeyneplemutluluk rica ederim canım Prolaktin bende çok zorladı MR çekildim falan derken bayağı uğraştım
mengi688 Zeyneplemutluluk Prolaktin postunu duyunca hemen yazıyorum benim gibi olanlara yardımcı olmak için
Zeyneplemutluluk mengi688 teşekkür ediyorum allah razı olsun. Benim çok şükür iki hamileliğimde de sıkıntı olmadı ne düşük riski nede tutmama durumu olmadı arkadaşımın 5 yıldır olmuyor bazen bebek isteyenler konusuna girip bende araştırma yapıyorum arkadaşım için
Zeyneplemutluluk mengi688 inşallah canım. Arkadaşım bilmiyormuş sadece tüplerine baktırdı şimdi de hormonlarına baktıracak
masum3434 ebrudefnee Allah razi olsun evet ilk çocukta şeker ilaci ble kullandm canm bu sefer benj ne bekler blmiyorm cok yüksek degl iyi dedi doktor ilaç vermedi bu sefer