08061999 Kizlarrr 6 haftalgiim bukadar canim aci tursu biber cekmemisti derler ya aci yersen erkek olur diye oglumda hic yemedm ama bunda asiri cok aci cekiyor canim tostu bile acili yapiyorm
daisymom_99 08061999 Benim 3. Kızım olacak diğerlerinde ben de bunda yediğim kadar acı yememiştim kız erkek fark etmiyor bnece ya😅 özellikle acı tombik biberleri çerez gibi yiyorum hamileliğimn başından berli 35 haftalığım hâla bırakamadm😅🤭
08061999 daisymom_99 ay evet o biberlere bayilirimmm normal hayatimda aci yiyen biri deglm hele o biberlere hic bakmam bile ama simdi resmen canm cekiyor sarimsak biber 😂 esim diyorki erkekmi olcak aci yiyosn hayir canm baklavada cekiyor da gidip alacak insan yok aciyla kandiriyorum kendimi
daisymom_99 08061999 vallahi bende aynı normalde asla acı yemez sevmezdim bu hamilelikte çok düştüm😅 baklava deme off her telden yeriz biz hamişiz napalım kızı erkeği yok bunun yeterki canm istesin🤭😂😂
08061999 BKZ yaaa 🥰🥰🥰🥰 hadi insallah bende kiz istiyorum esmde oyle bitane oglumuz var bide kizimiz olsa daha ne isteyim🤲🏻 Aci aşkimizi kimse sorgulamasin😂
08061999 daisymom_99 ay evet allahtan herseyi cekmez canm ama cok alakasiz bir sekilde bazen burnuma aklimda olmayan bi tur yemek kokusu geliyor bazlama mesela tost yaparken yumurtali bazlama kokusu geldi burnuma