esrabozyigitt Merhaba kızlar. Düzenli artış gösteren beta değerim var bugün sabah verdim 908 ama aynı zamanda tiroit değerim 3.570 doktorun endokrinoloji bölümüne gönderdi aynı durumu yaşayan var mı?
clementine16 esrabozyigitt hamileliğimin başından beri kullanıyorum ama sürekli oynuyor değer hap mg değişiyor geçen ay 2ydi TSH bu ay 3.09 çıkmış hem de 75lik ilaç kullanmama rağmen asla stabil tutamıyoruz
hilallllhilalllgmailcom esrabozyigitt bakın bende 3 yıl sonunda gebe kalmıştım. Betam o kadar güzel artıyordu ki 2500 kere ulaştı. Sonra doktorum tsh baktırdı ve 3.5 değerinde çıktı ve ben euthrox yarım kullandım 3 gün sonrası düşük oldu kanama yaptı. Ben hep içimden diyorum sebep o mu acaba . Yani bunu yazmak istedim arkadaşımın tsh değeri 5 lerdeydi ve ilacı kullanmadi şuan gayet iyi çocuğu ama bazı doktorlar da kullanmazsan düşük olur zeka için falan diyolar bende kararsizim hamilelik olunca kullansammi kullanmasammi
snmerd esrabozyigitt ben zaten tiroid hastasıydım gebeliğimi ilk öğrendiğimde doktora tiroid hastasıyım demiştim ona göre kan aldılar. 5.10 olmuştu daha 4. haftada. Sonradan ilacın dozu arttırıldı istediğimiz seviyelere düştü şükür uzun zamandır takipliyim hala istediğimiz seviyelerde devam ediyor. Tiroid hastası olmasanız bile ilaç kullanan gebeler varmış. Bebeğin beyin gelişimi ve zekayla alakalı problem yaşanmaması için takip gerekiyormuş. Sakın ihmal etmeyin korkmayında kontrol altına alınınca hiçbir şey olmuyor
mengi688 Bende de Hamileleikte aramıştı 25 mg verdi 0,9 lara düşmüş ilaca devam dedi ilaçla düşüyor sanirim ama herkeste aynı olmuyor kiminde doz yükseltiliyor vücutla alakalı sanirim
karaelmas01 Bende ilk 2.7 çıktı 2.5 üzeri diye 25 lik başladık 6 ay neredeyse böyle devam ettim düşmüştü de dün kan vermiştim yine 2.7 olmuş bu sefer 50 yaptı ilaç dozunu bebek büyüdükçe troid değerin de yükselecek dedi
esrabozyigitt karaelmas01 ilk gebeliğim de de çıktı sonra endokronolojiye gönderdi orası gerek duymamıştı bakalım bu defa ne olcak
esrabozyigitt hilallllhilalllgmailcom evet bende diyorum aceba gitmesem mi diye bilemedim ki. Bi yandan diyorum biraz daha gebeliğim ilerlesin öyle ilaç kullanayım bir yandan diyorum hadi bişeyler gelişirsen bebek sağlı açısında kötü olur sa. Kafam baya karışık
whsh esrabozyigitt bende de düşüklük vardı doğuma kadar kulağın da ondan sonra bıraktım kontrole gittim değerlerim düzelmişti şu an kullanmıyorum
Fatmanur_0416 esrabozyigitt gebelikte yükseldi benim dahiliyeye yönlendirdi ilaç kullanmaya başladım doğum yaptım 1 ay içemedim dün tahlil yaptım normale dönmüş eskisi gibi olmuş ilaç vermez diye düşünüyorum