sessizgece Bugün korunmaya rağmen gebe olduğumu öğrendim hâla emiyorken. Hala şaşkınım ve korkuyorum . Hemen emzirmeyi kesmeli miyim
miyopmom sessizgece ben kizimi doguma 2 ay kalaya kadar emzirdim ama doktorumla konuştum yakınca görmedi sadece daha fazla su içmem gerekiyordu doguma ladarda emzirebilirdim ama ben artık bırakmak istemiştim 🥰
Ahsen58 Sütün tadı degişmedimi benim 7 aylık bebeğim var gebelikten şüpeleniyorum ve sütünün tadı degilmiş çok tuzlı geliyor ve emmeyi kendi birakdı bebegim
Ahsen58 sessizgece valla bilmiyorum nezaman değildi ama iki hafdadır etmiyor gece uykusunun arasında emzirme yeni calışıtorım bir iki çekiyor geri hemen bırakıyor bene bakdım sütün tadı baya degilmiş çok tuzlu geliyor
catlovermom Sütten kesip kesmiyeceginizi doktora mutlaka danışın.ben 7 aylık bebegimi emzirirken ikinciye hamile olduğumu öğrendim. Doktor sütten kesmem gerektiğini söyledi.
Ahsen58 catlovermom hamileyken emzirme iyi değil yaa ben büyük kızımdada aynı durumu yaşadım baya zayıflatmışdı kızımı