Herkese merhaba biraz uzun olacak kusura bakmayın çok tedirginim şu anda.
30 haftalık olana kadar sağlıklı bi gebelik geçirdim ikili test detaylı usg şeker yüklemesi hepsi temiz geldi 30. Haftadan sonra karın çevresi geriden gelmeye başladı ilk önce 2 hafta geriydi şimdi 36 haftalık gebeyim 3 haftaya çıkmış kilo alımı da az. Rahmi besleyen damarlarda hafif direnç gördü, bağırsak parlaklığı da varmış ve bebeğimin beyni kendini korumaya almış dedi doktor suyu da sınırdaymış. Bir de ters geliş şu an o yüzden sezeryan olacak gibi görünüyor. Perinatolog 3 günde bir çağırıyor bugün dedi ki normalde bu kadar sık çağırmayız durumun ciddiyetini anla diyr söylüyorum her an hazırlıklı ol acil alabiliriz dedi. Bu durumları yaşayan oldu mu, ben nerde hata yaptım diye düşünüp duruyorum niye böyle oldu ki? Alkol hiç kullanmam, sigara çok nadir içerdim gebeliğimi bilmiyorken bir iki tane içtim o kadar. Genel olarak hep sağlıklı beslenirdim bisküvi çikolata falsn yerim ama sağlıklı yemekleri de çok yerim. Çok stresli bi dönem geçirdim ailevi problemler vardı hala var ondan kaynaklı mı acaba ya da pek dikkat etmedim kendimi çok yordım temizlik boya falsn derken bu yüzden mi olmuştur, duruşum oturuşum ds hep yamuktur bu yüzden mi yerleşemedi kafamda deli sorular var fikri olan var mıı