Bir onceki gebeligimde anomali tanısı konulmasindan dolayi kendi doktorumun bilgisizligi yüzünden doktor arayışındaydım ve en yakin arkadaşımın daha önceden çalıştığı doktoru önermesi uzerine o surecimde gitmiştim gercekten bilgisi cok iyiydi yaklaşımı cok iyiydi kendi doktorum saçma sapan şeylerle beni oyalarken bu doktor bana olacak olanı net bir sekilde söyledi ayni zamanda cok iyi bir perinatologa yönlendirdi. Ayni zamanda kendim hemsireyim ve ilk kendi doktorum kendi çalıştığım hastanemdeki doktordu. Sag olsun kendisinin bilgisizligi ve hastanemizdeki perinatoloji doktorunun sırf para icin farkli işlemlere yeltenmeleri bir açıklama bile yapmadan bebek ölmeden apar topar işleme almaya çalışmaları ve ben islemi kabul etmediğim icin beni yüz üstü birakmalarindan dolayi doktor arayışına girmiştim iyi ki de oyle olmus iyi ki arkadaşım önermiş ve gitmişim kurtajimi bile para verip bu doktora gittim oldum cok sukur ki yeniden hamileyim ve yine ayni doktorla devam ediyorum hic baska doktor arayışına girmedim yaklaşımı bilgisi net oluşu gercekten cok onemli seyler Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın bu sektorden biri olarak ve yaşamış biri olarak gercekten paracı olan doktorlar da var