beysahmet Benim bir çok ilaç alerjim var sezeryan olmak istiyorum bu şekilde olup sezeryan olan oldumu anestezi de alerji yapabilir sonuçta
1cey beysahmet doktora danışın bence sizin durumunuza neye alerji olduğunuza göre yönlendirmeyi doğru yapar
yagiz_didem beysahmet benım penısılın bebe aspırını ve agrıkesıcılen çoğuna ilk doğumda koluma bısey takmışlardı ona göre davranmışlardı. Sımdı doktor yazmış hasta bılgısıne hastanede her gıttıgımde alerjın var dıye soruyorlar
beysahmet 1cey söylüyorum aslında pek üstüne düşmüyorlar halbuki ben her şeye alerjiyim 9 haftalık da gebeyim bilemedim
beysahmet ayca_1997 aaa öylemi imminolojiye yönlendirdi bunlar bir çözüm değil hamileye ilaç verip denetemeyeceğine göre senin neye var ne tepki veriyor vücudun
ayca_1997 beysahmet nsaii olan ağrı kesicilerin hepsine sadece parol içebiliyorum hap olarak oda günde en fazla 2 tane
beysahmet ayca_1997 hangisine alerjin olduğunu bilmen güzel bişey benim vücudumun neye ne tepki verdiği belli değil o yüzden ağrı kesici olarak ayırdım sadece
beysahmet Bana da öyle diyorlar hiçbirse veremiyorlar çünkü neye ne zaman ne tepki verdiği belli olmuyor vucudum