Tuba3560 melisssm valla bi kızım bi oğlum var ikisindede yaşamadım bir belirti ama ölen bebeğim de çok kötüydüm cinsiyetini ögrenecegimiz gün kaybettik
melisssm Tuba3560 Rabbim yardımcın olsun ne güzel sağ Salim evlatların varmış çok şükür benim de ilk gebeliğimde şimdiki gebeliğimde de aynı miğde bulantısı yaşıyorum acaba cinsiyet tanımıdır yoksa bulantıların cinsiyetle alakası yok mu siye sordum
Tuba3560 rydcrngny belkide psikolojiktir veya adet döneminde oldıgun için hassasiyetin fazla olmuştur o dönemlerde hamile bile olsan hassasiyet olur mutlaka
rydcrngny cuteregina ben de öyle yaptım en son cumartesi yaptım kopkoyu oldu sonrada yapmadım nasılsa yapacaklarım hep koyu olacak diye 🤣
rydcrngny Ztkn2 ayyy inşallah ben de boşa korkuyorumdur ama o kadar kayıptan sonra maalesef psikoloji falan kalmadı 🤣
Tuba3560 melisssm melisssm çok teşekkür ederim canım Rabbim sanada gönlünden geleni sağlıkla kolaylıkla versin inşallah 🤲😘
ayse345689 rydcrngny benim hiç belirtim yok altıncı haftaya girmek üzereyim cuma gdcm tekrar göğsü hassasiyeti hiç yok dolgunluk mide bulantısı yok sadece kasik bel ağrısı yasyrm oda rahim büyüyormus ondan mis
rydcrngny ayse345689 aslında herkes belirtim yok diye endişeliyim sanıyor ama üstte de yazdığım gibi belirti olmaması değil varken yok olması endişelendiriyor 🥰🙏