happyela elmom16 Daha çok çok erken öğrenemezsiniz ki. Ha bazı doktorlar tahminde bulunabiliyor evet ama mesela %70 erkek diyecek sen geri kalan yüzde otuz ihtimal kız olabilir mi diye düşüneceksin. Net olmayacak yani. Ben şahsen net öğrenmek isterim öyle tahmin beni yorar acaba mı diye 😅
bedee elmom16 application a gore 12+3 ama doktorum 13+1 dedi. Cinsiyeti kesinlestirmedi ama %80 kiz dedi. Insallah esim burdaki paylasimi gormez cunku surpriz yapmayi dusunuyorum.netlessede yavas yvas haazirliklarima baslasam💕
allyslife elmom16 canım çok erken bana 13.haftada erkek dendi, şu an 15 ve kesin erkek dediler, 12-13′ten sonra şanslıysan görürsün, arkadaşım da 22.haftasında hâlâ öğrenemedi maalesef
blnmyld elmom16 11 haftalıkken öğrenmeniz imkansız çünkü daha 12 haftada anca tamamlanıyor özel bölgeleri ben 12+3 de gittim tahmini kız dedi ama bakalım 18 mayısta tam netleşecek 🫣
haticegizem Cok erken daha ben 12+2 yi detaylı uktrssonda şanslıysam görünürse Bi ihtimalim vardı ama rahmi arkada olduğu için bebeği zor görüyorlar cinsiyeti de bekleyeceğiz, siz de biraz sabredeceksin mecbur 🙂 benim 2. Ona rağmen heyecandan ölüyorum
elmom16 happyela ama bazen çok tecrübeli doktorlar oluyo mesela benim gittiğim öyle kime ne tahminde bulunsa çıkıyor aynısı ondan bi heves yaptım
happyela elmom16 Ay maşallah ne güzel Allah bağışlasın sanki ben size tahmin yapmıştım hatırladım erkek demiştim inşallah rabbim olmayan meyveyi de tattırıp bir erkek evladı nasip eder hayırlara sağlıkla öncelikle tabiki 🥰 Benimde bir oğlum var 7 yaşında bende cinsiyeti merak ediyorum 🙈
elmom16 happyela ay inşllh canım insan olmayandan ister ille o meyvedende tadarız inşllh sizde sağlıkla gönlünüzde ne varsa hayırlısıyla rabbim nasip etsin 😍 belli olunca yine toplaşırız burda inşllh hepimizin gönlüne göre olur
nhlasmn Benimde 2. Gebeliğim hiç merak etmem diyordum ikincisinde bunda daha çok merak ediyorum 😄ama daha çok erken 10+3
happyela elmom16 İnşallah canımmm inşallahhh 🌸 güzel dileklerin için teşekkür ederim öğrenince yazalım birbirimize inşallah 🥰🩷