bbk28 Kızlarrr testin markası novacheck.Dün yaptım çok aşırı silikti yine 5 dk içinde çıkmıştı.Bugün ilk idrarla yaptım saniyesinde çıktı 2.çizgi.Çok heyecanlıyım yalancı pozitiften korkuyorum 🥲 sizler de bakar mısınız?
Papl bbk28 bende kaset testini yaptım silik çizgi çıktı daha önce kullanmadığımdan gittim kan verdim şimdi bakalım doğrumu değilmi 😅
bbk28 _Mother_ buketdeniz19 anneyim01 mirame Papl ayse345689 hurmetliecem Rabiaaa_1 Selim_Alparslan hazalylmz1717 Nims KIZLAR KAN SONUCU NEGATİF 😔 nasıl olur anlamıyorum çok üzgünüm
bbk28 mirame kan verdin mi canım? Çok erken daha çok net çıktı bende yalancı değildir dimi idrara batırdığım anda çıktı
bbk28 Papl ben çok kullandım canım bana bir kez bile silik dahi olsa çizgi çıkarmamıştı🥲 kaset değil de erken gebeliklerini.Gerçi nasıl erken gebelik testi anlamadım hassalığı 25 ml
hurmetliecem bbk28 ![https://hizliresim.com/3jwhu49] 19haftalık hamileyim elimde artımed erken test vardı senin için denedim şuan bile böyle çıkıyor bence sizinde kesin var kan verip netleştirebilirsiniz,adetinize tam kaç gün kaldı?
Rabiaaa_1 hurmetliecem + med hamileliği silik gösteriyor olmayan hamileliği de silik gösteriyor çok boş bir test bir daha almam mecbur kalmadıkça