mervealpt öncelikle çok teşekkür ederim, amin inşallahhh ❤️, biz 7 ekim 2025 te tıbbı genetiğe gittik doktor sonuçlarımda bir şey olmadığını söyledi,, ama raporum da
' paı 4g/4g yani (homozigot)
mthfr c677t (heterozigot) '
çıkmıştı diğer her şeyim normaldi.. burda okuduğum kadarıyla pıhtılaşmam var gibi geldi. çünkü benim sonuçlarımda olanlar iğne vs kullanıyormuş. ama tıbbı genetik doktoruda o sonucumu verip, bir şeyin yok diyip gönderdi. ben tıbbı genetiğe gittiğimde hamileymişim 7 ekimde gitmiştim 15 ekimde evde test yaparak hamile olduğumu öğrendim. doğal yolla oldu (16 haziranda kürtaj olmuştum, 19 eylül son adet tarihim, 3 ay korunmuştuk)… sonrasında devletteki kadın doğum ve özeldeki kadın doğum doktorumda sonucunda bir şey yok dedi iğne falan veya ilac verebilir misiniz diye sordum hamileyim dedim, hayır dediler .. hemotoloji bölümüne gittim sırf iğne veya ilaç başlayayım diye ama ordaki doktorda bir şeyin yok dedi. ilaç vs yazmadı.. ama ben burda okuduğum için coraspirine başladım. kendim alıp içiyorum
doktorumuda içtiğimi söyledim haberi olsun diye, çokta gerekli değil gereksiz kanama yapabilir dedi yinede içiyorum ben 💞 hâlâ korkularım okuyır olmuyor değil, bu 3. hamileliğim çünkü yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. aklıma çok getirmemeye çalışıyorum 30+4 olduk. inşallah sağ salim kavuşuruz 🥰🤲🏻🩵