1melekannesi3858 tuba_grz aynen benim annemde Sivas’ta annem gelemiyo malesef gelse bile kaç gün kalacak dediğin gibi ama kayinvalidem ile yaşadığım için o bakiyo
tuba_grz 1melekannesi3858 hımm o iyi olmuş Vala peki şey ya kabız olmamal için nasıl neye dikkat ettin
tuba_grz 1melekannesi3858 melek annesi bakar mısın Salı günü serklaj oldum düne kadar sadece kahverengi leke vardı bugün pedim de ıslaklık gördüm ama tam netleştirmek için çıkardım iç çamaşırımada gelmişti acaba su mu geldi sende oldumu buu
1melekannesi3858 tuba_grz valla hoşaf felan içiyorum bide duphalac diye şurup var kabız olduğumda ondan içiyorum ama çok şükür kabız olmadım daha hiç
tuba_grz 1melekannesi3858 Hım ben çok oluyorum ya gebeliğimin başından beri ameliyattan sonrada beni daha çok zorladı seni kaçıncı haftada serklaj oldun şu an kaçıncı haftandasın
tuba_grz sudegk benimde 2 haftada 28 cm düşmüştü kısalık ondan yapıldı şu an 18 haftalığım Salı günü yapıldı
1melekannesi3858 sudegk kese sarkması olduğu halde doktorun serklaji iyi yapmıs şanslısın valla canım burda senin gibi biri vardı kesesi assagiya inmiş doktoru bu şekilde serklaj yapamam demiş bebeğini kaybetti o sen sanlisin maşallah sonunu görürsün inşallah
nazifeeeeeeeeee Kızlar benim rahmim kalp şeklindeymiş ve bebek küçük olan tarafa tutunmuş. Bu sebepten serklaj yapılıyor mu? Hiç bilmiyorum hangi sebeplerden yapılır. Bir yerde okudum böyle bir şey. sizlerin bilgisi var mı?
1melekannesi3858 nazifeeeeeeeeee valla normalde rahim ağzı kısa olanlara yapiliyo ama o şekilde olanlara da yapiliyo mu bilmiyorum doktorun bişey söylemedi mi
ayzesa nazifeeeeeeeeee benim bir arkadaşım da böyleydi. Progestan ile takip ederiz ihtiyaç olursa yaparız demiş onun hekimi.
1melekannesi3858 sudegk kız günlük ped felan kullaniyormusun progestan akıntısıni nasıl yapıyorsun ya çok iğrenç bisey ya
tbrnur sudegk Benimde aynı . Bende sürekli araba indi bindi yapmak istemiyorum en iyisi kendim vurayım kola . Ya reçetede koldan yapılmaz gibi bişey okudum panik yaptım
sudegk 1melekannesi3858 progestanı ağızdan alıyorum canım günlük ped kullanıyorum ama gün içinde birkaç saat ara veriyorum sürekli kullanmıyorum sen kullanıyor musun günlük ped
1melekannesi3858 sudegk yok ben kullanmiyorum normal ped kullqndim bu zmaana kadar sürekli değiştim.ama enfeksiyon yapiyo diyolar ama bence aynı mantığa geliyo ya ha sürekli iç camsir degismissin ha ped degismissin aslında ped daha kuru yapiyono bölgeyi iç çamaşırı hemen nemleniyo
1melekannesi3858 sudegk doktor mu söyledi peki ağızdan alabilirsin diye bende ağızdan almak istiyorum da fitil olarak baya sıkıyor beni huylaniyorum
sudegk 1melekannesi3858 evet ben de öyle düşünüyorum sonuçta kilot mesela günde 1 defa değişiyor günlük ped saatte 1 falan aslında daha iyi sonuçta saatte 1 kilot değişse yetişmez yani 😄
sudegk 1melekannesi3858 evet doktor söyledi ki söylemese de ben ağızdan alırım dikişli olduğum için korkuyorum
1melekannesi3858 sudegk ben ilk gebelikte de Altan koydum korkmadım da bunda da ağızdan alacam belli bı sure sonra ondada ağızdan almıştım çünkü
1melekannesi3858 sudegk ay öyle valla bende ondan dolayı günlük ped yok suan evde normal ped var da onu sürekli değişiyorsun ama iç çamaşırı yetismiyo yani