sudegk benim bakacak kimsem olmadığı için full hastanede yatarak geçirdim açıkçası ayaklarım hep yüksekte yattım bol su içtim doktorumun verdiği ilaçları düzenli kullandım ayağa kalkmadım hiç ama normalde gezmek gerekiyor kan akış sağlansın diye günde en az 10 dk yormadan ben onuda yapmadım açıkçası en azından 28.haftada Bile olsa dedik doğum bebegim yaşar en azından bol bol kaşar yedim bebeğime kilo aldırmak için 2250 dogdu iki hafta önde bunu tahin ve pekmez vede yumurta haslamasina bağlıyorum roka marul yedim ıspanak kavurup sarımsaklı yoğurt yedim enfeksiyondaan koruyor sarımsak iç çamaşır günde iki kez değiştirdim cisim gelse tutmadım mekanik temizleme yapacağı için hemen wc ihtiyacımi karşıladım ilişki yasaktı rahim ağzını yumusatacagi için duş ayakta 10 dk geçmeyen ılık duş aldım sıcak olmasın cok deterjan gibi ürünlerden kacindim nar suyu v.s içmedim hurma cennet hurması bunlar riskli bizim için bildiklerim bunlar karışık olduysa kusura bakmayın stres yapmayın temizlik ben hiç yapmadım ev affedin ama b.k götürdü direndim ne kadar gözüme batsada eşim haftada bir süpürür vileda yapardı erkek ne kadar yaparsa valla cocugumdan onemli degildi çamaşır makinasina bile eğilmedim