Herkese selam canlarımm🌸
Burada hep doğum hikayeleri okurdum, gün sayardım ve en sonunda bende bebeğime kavuştum çok şükür. Bebeğim 30. Haftasından beri iki hafta önden gidiyordu bir ara kafası çok öndeydi ama sonra haftasını yakaladı.15 nisanda doktor kontrolümüzde bu sefer bebişimin karın çevresi 40+2 uyumlu çıktı bizim haftamız ise 38+3 tü. Doktorumuz normal doğum riskli olabilir dedi ve benim hiç bir belirtim yoktu nişan su vs sadece bel ağrısı ve adet sancısı gibi sancılar vardı. Eğer riskleri kabul edersen normali deneriz dedi ama takılma ihtimali vardı. Nst ye girdim ve sancılarım çıktı, doktor hiç riske atmayalım yarına sezeryana alalım istersen dedi bende kabul ettim. Ve o gün geldi 🥲 aynı bedenden ayrılış, kavuşma, hüzün, sevinç hepsi bir arada. Yatış işlemleri yapıldı odamız ayarlandı ve çıktık. Nst bağlandı, damaryolu açıldı, varis çorabı önlük giydirildi, tansiyon ölçüldü o an bir sürü kişi seninle ilgileniyor, bu arada esenler medipolde gerçekleşti doğumum iyi ki de orada olmuş ilgi ve alakaları çok güzeldi. Ve eşimle beraber ameliyathane katına indik. Beni içeri aldılar. Önce uzandım sonra spinal iğne için doğrulup kamburlaştım iğne yapıldı ben çok zorlanırım diye düşündüm korktum fakat hiç korkulacak bir şey değilmiş. İğneden sonra sağ kalçamdan ayağıma elektrik akımı olur gibi oldu ve hemen tekrar uzandım serumlar takıldı perde çekildi sonda takıldı. Ekip çok tatlıydı hepsinden allah razı olsun konuşa konuşa rahatlattılar beni, kesilirken memleketim sinobun mantısını konusuyorduk düşünün😆 öğlen saat 1 de içeri girdim ve oğluşum 22 dk sonra doğdu doktorum oğluşumu gösterdi o an çok özeldi❤️ bebeğimle ilk temas yaptırıldı ve sonrasında temizleyip kilo boy ölçümünü yaptılar. Sonra tekrar getirdiler ve ilk emzirme yapıldı . Bu andan sonra bana bir titreme geldi ama öyle böyle değil kendimi durduramıyordum. Ve çok susamıştım içim yanıyordu sanki. Dikişler yapıldı ve beni sedyeye aktardılar. Oğluşumu elden ele sevdiler hep 🥹 sonrasında kucağıma koyup ameliyathaneden çıkardılar. Eşim kapıdaydı bizi gördü ve beraber asansöre binip odamıza çıktık. Ben hala titriyordum bi yarım saat devam etti. 2 saat sonrada uyuşukluğum geçti. Uyuşukluk geçince çok ağrım oldu ağrı kesici yaptılar ve dindi. Bebeğimin işlemleri yapıldı ve emzirmeye başladım. Hemşireler çok ilgiliydi allah razı olsun. Çocuk doktoru kontrol etti hiçbir sıkıntı yoktu çok şükür. İki gün yatıştan sonra evimize geçtik. Hastaneden de ekiptende doktorumdan da çok memnun kaldım. Benim hikayemde böyle gerçekleşti şimdi oğluşum yanımda uyurken bunları yazıyorum. Rabbime çok şükür isteyen herkese sağ salim kolaylıkla yaşatsın bu duyguyu❤️