Evet kızlar buraya doğum hikaye yazmak bana da nasip oldu kızım on gün sonra tam dört aylık olacak ben anca şimdi yazmaya fırsat buluyorum daha doğrusu yazmayı unuttum diyeyim öncelikle 2023 yılında tüp bebek ile beraber ikiz erkek çocuklara hamile kaldım 23 haftalık erken doğum yaptım Ramin bir anda bir gecede açıldı ve acil sezeryana alındım bir oğlan bir gün diğer oğlan iki gün yaşadı ve vefat ettiler sonrasında bir süre düşünemedim hem psikolojik olarak mental olarak fiziksel olarak kendimi hasır hissetmiyordum korkularım endişelerim vardı daha sonra tekrardan istedik ve çok şükür hamile kaldım bebek doktoru rahim ağızla alakalı sıkıntı olduğunu ve tekrardan bir perinatolöj riskli gebelik uzmanına gştmem gerektiğini söyledi benim maceram o zaman başladı ben hiç normal kadın doğum doktoruna gitmedim riskli gebelik doktoruna gittim ve doktorun rahmi çok elastik olduğunu bebeğim 14. hastaya geldiğinde rahim ağzı dikilmesi gerektiğini söyledi ve iki haftada bir kontrole gittim 14. haftaya geldiğimde Rahim ağzım dikildi iki hafta boyunca saksıdaki bir çiçek gibi bakıldım 32. haftaya geldiğimde bebek hareket ettikçe içeride elektrik çarpması gibi ağrı açım oluşuyordu doktora söylediğimde bebek tamamen kafasını dikişe dayadığını hareket ettiğimde dikişlerimin acıdığını söyledi iki haftada böyle dayandı ve tam 34 hafta altı günlük doğum yaptım sezaryen doğumlu kız mı dünyaya getirdim çok şükür hiçbir problem olmadı sadece doğumdan sonra beş gün Spinal anestezinin yan etkisini yaşadım ve omuriliğinde kaçak oluştu aşırı boyun ağrısı baş çevre ağrısı oluştu sadece dümdüz yattığımda ağır mı gidiyordu onun haricinde ayağa kalktığımda sağa sola döndüğümde oturduğumda çok şiddetli ağrılar hissediyordum çok şükür beşinci günün sonunda ağrım bir anda tamamen geçti ve normal hayata döndüm şu anda da kızınim yanımda uyuyor Rabbim hepinize anne olmak isteyenlere bu duyguyu yaşatsın gerçekten de çok çok güzel duyguymuş