ciceki arzu_0 20 dakka beklenmez ki canım en fazla 5 dakkadır bunun süresi sonrası yanlış sonuç veriyor
ciceki arzu_0 başka testin varmı veya yakında eczane varsa yarın al yap başında bekle direk çizgiyi görürsen vardır öyle 20 dakka bekleme yanıltıcı oluyor hayali çizgi oluşuyor
melikeciha Benimde böyleydi ama ilk beş dakika içinde gördüm şuan hamileyim inşallah sizinde vardır içinizi ferah tutun
bahardurum arzu_0 benim normal kaset testte ilk 3 dakikada böyleydi . Görünüşe göre var gözüküyor ama geç bakmışsınız testi tekrar edin 🙏
arzu_0 Arkadaşlar bu sabah yine yaptım test aynı marka bu resim ilk 5 dk da çekilmiştir olsaydı azda olsa daha belirgin çıkardı sanırım ya kafam çok karıştı
nazifeeeeeeeeee arzu_0 bence var adetine 2 gün var sanırım bugün çok normal silik çıkması. Rica edersen alırlar belki hiç bilmiyorum ben
guliz007 arzu_0 evet alırlar misafir girişi ile ama şuan saat geçti . Özele gidin direk laboratuvara giriş açtırın 300.400 lira bandında 1.5 saate sonuç çıkıyor bence de var bu arada umarım hayırlısı olsun