rumsal Kızlar 6+3 haftalık hamileyim burun tıkanıklığından uyuyamıyorum doktor hiçbir şey kullanamazsın tuzlu su yap diyor ama asla geçirmiyor bir çaresi var mıdır Allah aşkına yardımcı olun
Mavimsimavi rumsal Ay bilemiyorum ben doktoruma sormadım ama ben yıllardır bağımlıyım kullanıyorum hala 6 haftalık benimde bir dahaki kontrole soracağım
rumsal Mavimsimavi berbat bir şey bu ya 10 dakikada bir tuzlu su çekiyorum ağrıdan ölüyorum yakıyor ama bir fayda etmiyor
merve_tp Maalesef canım. Sadece nane yaprağı kaynatıp buharını burnuna çekebilirsin. Onun dışında deniz suyu maalesef bir tek
dilaradoyan rumsal kim diyo ki? Benim doktorum özellikle onu kesinlikle kullanma dedi ama farklı doktor görüşü olabilir. Siz kendi doktorunuza danışın yine
senaboz24 rumsal ilk haftalarda bende öyleydim sanki burnumda mandal takılıydı o derece kötüydü 😂😂 yalan yok ben burun spreyi kullandım yoksa uyuyamazdım
Nilozof rumsal Serum fizyolojik olmaz mı acaba bebeklere de yapıyorlar ya bir onu danışsanız eczaneye falan? Benim aklıma bu geldi. Kana karışmadan hemen çıkıyor ne olsa
Lutetia rumsal 3 ayı geçti burnum tıkalı ama yapacak bir şey yok. Sürekli genzimi temizliyorum çok zorlanıyorum. Doğum yaptıktan sonra ancak düzelecek sanırım
gzmnrhal rumsal fizyolojik serumla yıkama yapmistim bende hasta olunca sprey kulanmama izin vermedi deneyebilirsin