denizhelensarpberat 22 haftalık hamileyim kramp girince hayat enerjim gidiyor yerimde duramıyorum sabah Lansor içtim biraz önce Caviskon içtim ama banamısın demedi mide yanması neyse ama mide krampları feci ya sırtıma kadar vuruyor benim gibi olan var mı
Bereninannesi denizhelensarpberat doktor bana onun için Antepsin vermişti bak o güzel bi ilaç tavsiye ederim mide yanmasına da karbonatlı su birebir hemen kesiyor
myangelson denizhelensarpberat ayy çok berbat birşey hamileyken değil de doğumdan sonra oluştu bende o. Hep acillik oluyordum emzirme olduğu için birssy de yapamıyorlardi azcik idrarda enfeksiyon çıkıyordu enfeksiyon kaynaklıdır diye antibiyotik ve mide koruyucu şurup verip gonderiyorlardi. En son günde 1 kere olmak şartıyla gasvin duo verildi o çok iyi geldi doktora danışarak alabilirsiniz belki kullandirtmiyorlardir. Bir de ben kendimi sıcak tutarak biraz rahatlıyorum ayaklarimin altına sıcak su torbası falan koyuyordum
Baklavaseverim denizhelensarpberat Gastroentoloji bölümüne git sana ilaç yazsınlar burada tavsiye edilen ilaçları kullanma bir arkadaşım antepsin demiş ama antepsin hamilelikte kullanılmıyor bazı doktorlar bunu bilmeden ilacı reçete ediyorlar 3 defa mide kanaması geçirmiş biriyim hamilelikte yine sorun yaşadım doktor ona rağmen vermedi normal de kullandığım bir ilaçtır kendisi rennie çiğneme tableti bile vermedi şurup olarak yazdı mide koruyucuyu sadece gün de 2 defaya çıkardılar oda çok zaruri bir durum olması gerekiyor onun dışında gün de 1 defa yazılıyor gaviscon ben de işe yaramıyor mesela boşuna yazmıyorlar ilaç değişikliğine giderler
eldanar denizhelensarpberat lansor tarzı mide koruyucu ilaçları yani proton pompa intibitörlerini gebelikte çok tavsiye etmiyorlar canım kategorisi b. alternatif çözümler dene bence. Ben de rennie tablet ile idare etmeye çalışıyorum
denizhelensarpberat Bereninannesi bu mide kramplarına iyi geliyor mu sizde oluyormuydu sırtta bıçak gibi saplanıyor böyle yani
Bereninannesi denizhelensarpberat evet evet aynısı özellikle nefes alıp verirken göğüs kafesime yayılıyordu bıçak saplanır gibi zor nefes aldırıyordu
Bereninannesi denizhelensarpberat bu benim dediğim ilaç mide spazmı için bide hap vermişti ismi Meteospasmyl ismi tabi bu ilaçları doktora danışmadan kullanmayın sakın
denizhelensarpberat Bereninannesi ben bunları doktoruma söyleyim yoksa bebek buyudukce bu kramplar beni mahveder kendiliğinden geçme gibi biseyide yok ya çok tuaf bi ağrı yani
cns5117 Bereninannesi Mide spazmlarınız devam ediyormu 30. Haftaya girdim son 1 aydır beni mafediyor dr bişi önermedi gastroentoloji bişi yapamayız dedi ama hwr sabah kahvaltı zulüm oluyor rennie önerdi en sonunda onu deneyecegim bebege zararı olurmu diye korkuyorm biri olmaz diyor biri kesin olmaz diyemeyiz diyor sizde durum ne bu konuda dr unuz ne diyor
Bereninannesi denizhelensarpberat ben biliyorum o ağrıyı nefes aldırmıyor değil mi? Doktoruna mutlaka danış isimlerini internete yaz görsellerini göster bakalım yazar belki sana
cns5117 denizhelensarpberat Çok dayanılmaz şekilde 1 aydır hersabah yaşıyorm özellkle kahvaltı iki lokma bişi yiyim başlyor 30 hafta oldk ama bu ağrı hem beni zorluyor hem bebege zarar verirmi diye tedirgn ediyor doktrnz bu konuda ne dedi şuan ne durumda ağrılarınız
denizhelensarpberat Bereninannesi ay sorma valla yutkunurken bile batıyor evin içinde suan dönüp duruyorum sizin ne zaman geçmişti dogana kadar devam mı ediyor genelde bu kramplar
Bereninannesi denizhelensarpberat ben gebeyken yaşamadım bu durumu bekarken vardı benim ilaçları kullandıktan sonra geçti gebeyken sadece mide yanmam oluyodu o da çok doğal zaten karbonatlı su sayesinde mide yanması için hiç ilaç kullanmadım gebeliğim boyunca o direk kesiyordu bende
denizhelensarpberat Bereninannesi Çok zor valla iyi baş etmişsin benim gebelikten ötürü oldu hayat kalitesini bayagı düşüren bir durum
pandamini denizhelensarpberat ben de 10 haftalık hamşleyim dün akşamdan beri dediğiniz ağrının aynısını yaşıyorum kadın doğum doktoruna mı yoksa dahiliyeye mi danışmalıyım bilemedim
denizhelensarpberat pandamini kadın doğuma danışın dahiliye genelde hamileyiz diye çok bakamıyorlar sizin erkenden başlamış ya Allah yardımcımız olsun
denizhelensarpberat myangelson valla şuruplar mı desen ilaçlar mı desen içiyorum ama tutunca tutuyor nu kramp gelince o ağrı 3 saat gitmiyor insanı kıvrandırıyor hayırlısıyla bi doğursaydım
myangelson denizhelensarpberat tahin yedin mi mide ağrısına iyi geliyor diyorlar 1 yemek kaşığı tahin
denizhelensarpberat myangelson kuzum o geçirmiyor benim mide yanmam yok kramp var mide yanması olsa onun çözüyorum bi sekılde
denizhelensarpberat Baklavaseverim haklısınız size de çok geçmiş olsun mide cidden büyük sorunmuş bunu hamilelikte anladım ben
Baklavaseverim denizhelensarpberat Öyle gerçekten ama ben alıştığımdan çok etkilenmiyorum artık çocukluğumdan bu yana çekiyorum dediğim gibi aksatmadan gidin Allah korusun kramp çok iyi değil uzun sürüyor diyorsunuz bir de
myangelson denizhelensarpberat eşimde de ağrı oluyor ona iyi geliyor tahin yediğinde mesela ben hiç denemedim unutuyorum ağrı vurduğunda 🥲