ayse345689 ilaydagkk1 ben beta 2653 Ken gtim devlet keseyi felan görmedi tekrar kan istedi bir günde iki kere beta aldi sonra üç gün sonra özele gitim aha kese dedi
ilaydagkk1 ayse345689 keseyi görmeden 1 hagta önce 1823 tü keseyi görmüş ölçmüş güya ama ortada gözüken bir şey yok birde bana sen göremezsin ben görürşm sadece diyor
Deletedmom_877 ilaydagkk1 valla bana da sadece haftaya veya 2 haftaya gel dedi karından baktı kese var dedi 7 mm ölçmüş rapora yazmış yolksac gözükmedi yazmış 1 hafta sonda kalp atışını farklı bş devlet hastanesinde duydum
ayse345689 Deletedmom_877 benim beş haftalık son adet tarihime göre 6 ama geç dolenme olduysa beş haftalık dedi bende cuma gidicem sen kalp atışlarını duydub mu
ayse345689 ilaydagkk1 hala hala ben kese göremedim sadece ölçüm vardi senin doktora gitmen lazım mutlaka gif özele git
ilaydagkk1 ayse345689 aynen öyle bende tatmin olmadım cumartesi sendikanın anlaşmalı olduğu kadın doğum doktoruna gideceğim bakalım özelde daha net daha detaylı gözükür bence böyle olunca adete göre 1 hafta küçük çıktı doktorun dediği ama ona bile güvenemedim
Deletedmom_877 ayse345689 ben son adet tarihimi söyledim 6+1 olmam lazım 6+1 yazmış rapora crl de 4 mm yazmış geç döllenme olsa farklı hafta yazardı değil mi
ayse345689 Deletedmom_877 crl küçük Muş ama geç döllenme olsa söylerdi deemek uyumlu çıkmış ultrasonyla doktor benim keseme küçük dedi haftaya gel büyümüş mu bakalım dedi anlamadım
Deletedmom_877 ayse345689 raporları kafalarına göre yazmıyorlar demi mesela ilk ultrason karından oldu gs 7mm çıkmış yolk sac gözükmedi yazmış kafadan atmış olmaz demi
ilaydagkk1 ilaydagkk1 geç döllenme olabilir dedi 9 mm çıktı 4 hafta dedi ama en azından kese belli gözüküyor