marlam minnos34 adet düzensizliği olduğu için fark etmedim ben 10 haftadan sonra belirtti olmaya başladı
simgekl 1 gün gecikme yaşadım ihtimal vermiyordum ama test yaptım silik çıktı 2. Test de cizgi yoktu sonra eşim içimiz rahat etsin dedi kan verdik beta 51 çıkmıştı 4 haftalıktı yanılmıyorsam öğrendiğimde şimdi 33 haftalığız 🥹
anstzist Göğüs hassasiyeti oldu ve birden başladı. Daha 3,5 haftalıktık. İdrar yaptım hemen silik çıktı. Kan verdim kanda beta 41 çıkmıştı 😅
Nims anstzist ya benim de 4-5 gün önce göğüs uçlarım hassaslasti ama normalde hiç olmaz ve bu olduğunda daha 12 gün falan vardı bata şu an 7 gün kaldı normalde yaşamam bunu ve geçen ay 11 gün geciktim sonra az regl oldum sizin de hassasiyet böyle mi yoksa genelinde mi bir hassasiyet var
anstzist Nims hassasiyet vardı ama bu kadar değildi. İnsan farkediyor bi farklılık olduğunu göğüslerinde :)
lokismommy aşkım ben öğrenmeden önceki gece rüyamda karnım burnumda hamileydiö hiçbir belirtim yoktu gece kalkıp koşa koşa test yaptım uyku sersemi bakmadan da çöpe attım bi iki gün sonra memelerim dolgun dolgun ağrımaya başladı o zaman aklıma geldi test 😂
minnos34 Kızlar göğüs hassasiyeti nası oluyor mesela böyle bastırınca ağryo gibi mi ben öyle yaptım çok minik de sıvı geldi
lokismommy minnos34 göğsümün çevresine dokunamıyordum ben ağrıdan ucu da baya şiş gibiydi rengi koyulaştı
canannn0 nurcansdc göğüs ucu sızlama şeklinde oluyordu akşamları bazen, kendime duygu değişimleri anlık geliyordu,
YarenRoza minnos34 pcos olduğum icin adet döngüm zaten düzensiz olduğu için onu eledim. Cok aşırı halsizlik ve iştahsızlık yaşadım. Hep uyumak istiyordum