Tugba11 Bugun yine kontorole gittim plesenta hala asagidaymis boyle olup cikan varmi napmaliyim hep yatiyorum 15+5 bu arada tecrubeliler cevap verebilirmi
birgullllll Tugba11 28 haftaya kadar sürebilir Canım bende seninle aynı durumdayım Bol bol dua et yat uzan dinlen
Deniizzz Tugba11 Canım plesanta rahim ağzını kapatıyor mu plesenta previa var mı yani ? Yoksa sadece plesanta düşük yerleşimli mi
Burcak61 Tugba11 benim plasenta previa total 22+0 ım ayaklarını uzat dinlen bakalım çıkacak mı bide bol su iç
Tugba11 birgullllll ne tarafa dogru yatiyorsunuz soluma yatmaktan curudu resmen 10. Haftadan beri yatiyorum ben insallah cikar
Tugba11 Deniizzz kapatmiyormus cok sukur ama biraz yakinmis oraya insallah cikar dedi doktor baska da bisi demedi
Deniizzz Tugba11 çıkabilir çıkmayadabilir bunun İçin yapabileceğiniz hiç birşey yok ama rahim ağzını kapatmıyorsa sorun olmaz
Depresif_polyanna Tugba11 çıkar dedi doktor ama kesin demedi. Önemli olan kanama olmaması allah korusun. Inşallah çıkar da rahatlariz
Tugba11 birgullllll bende hep sola artik uyusuyor solum saga donunce agrim oluyor biraz dogruluyorum sonra yine sole allah sifa versin hepimize insallah