dml_zynp iyi aksamlar. 4+5 te beta değerim 59 la hamileliğimi öğrendim. iki gün sonra değerim 103 oldu yüzde 75 artışla. bu haftalarda bu değerler normal midir? gebeliği böyle başlayıp devam eden var mı ?
semaz dml_zynp öğrendiğiniz değer değil de artış trendi önemli. 48 saatte bir minimum 2x şeklinde düzenli artış isteniyor ilk etaplarda.
aysblz dml_zynp 48 saatte minimum %60 artış yeterli içinizi ferah tutun düşük değerle öğrenince beklemesi zor
minekc dml_zynp bak benim de ilk değerim 60 ikinci 102. Aynı artış aşağı yukarı. üçüncü 192 bugün doktor gayet iyi dedi ☺️
dml_zynp aysinc_ evet bu ikinci gebeliğim ilkinde bende aynı haftada 500le öğrenmiştim. ama her gebelik bir olmuyor maalesef.
semaz dml_zynp benim de ilk gebeliğim ve gerçekten size çok katılıyorum. Bilsem başta daha sabırlı davranırdım. Sadece dış gebelikten tedirgin olduğum için aman takip edeyim diye düşündüm ama bu da tabi sürekli kan ver takip et zorunluluğu doğuruyor
dml_zynp ilkler gerçekten çok daha farklı. allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin. bende dış gebelikten korkuyorum. mecbur beklemekten ve takip etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok
dml_zynp maco61 mervee_00 marlam aysblz sizce bu artış kesin kimyasal mıdır ? geçte olsa yükselir mi ya
semaz gunes866_ evet sanırım yok gibi ama dpo kaç mesela geç de olabiliyor ya döllenme. Bu sonuca göre yok diyelim yani. Adet gecikmesini bekleyerek mi kan verdiniz
mervee_00 dml_zynp tabi değerlerde önemli ama esas önrmli olan artış trendi güzelim mesela ben 3+7 de 284 küsürdü öğrendim üç gün sonra 1092 küsürdü. Belkide geç döllenme olmuş olabilir güzelim bilemeyiz. hemen aklına kötüsünü getirme.
mervee_00 dml_zynp rabbim gönlüne göre versin güzelim umarım sonuç yüreğinden geçtiği şekilde nihayete erer. Haber vermeyi unutma güzel haberlerini bekliyoruz inşallah 🤲🏻❤️