minikkalbinaneysi hilalgazi amin sağolun bilmukabele diyelim. Allah sizi de umduğunuz her neyse ona ulaştrsın. Kolaylık ve esenlik dilerim 🤲🏻🌸
hilalgazi brco Beni de geceleri tuvalete kalkmak ve uyuyamamak zorluyor. Birkaç gündür de boğaz ağrısı çekiyorum çok kötü bir şekilde. İnşallah en kısa zamanda geçer 🥹
brco hilalgazi off ben daha yeni atlattım bi boğaz ağrısıyla başladı 3 hafta sürdü bi diş sarımsak bal limon karıştırıp yut
marlam hilalgazi amin inşallah canım zaman çok hızlı geçiyor bir bakmışsın kucağında bir bakmışsın kucağında durmayı kabul etmiyor
byznrgkcn 32+6yız bugün, bebek 2293gr , haftasına göre iri bebek dedi şeker yükleme testi önerdi Sizin bebekler nasıl, kararsız kaldım test yapmadan direkt diyet mi yapsam
hdkakdmals byznrgkcn doktorların bir bildiği vardır bence yaptır 32. Hafta da bize 1774 dendi haftasına göre normal dedi ama banada az geldi beslenme şeklimi düzelttim
ikizannesiiiiiiii byznrgkcn bende de gebelik şekeri var kilosunu söylemedi ya geçiştirdi beni benş bende kaç kilo diye merak ediyorum
hilalgazi byznrgkcn diyet yap bence direk. Genetik olabilir canım. Yine de sen bilirsin içine nasıl siniyorsa ☺️
Melike3506 hilalgazi yarın 34 haftalık olacağım ve artık gerçekten tam anlamıyla zorlanıyorum bir yandan doğurmak istiyorum bir an önce bir yandan bu prenseslik dönemi bitmesin istiyorum 😂😂
hilalgazi Melike3506 öyle ya gerçekten 😃 ben de çok sabırsızlanıyorum. Sağlıkla gelsin bütün minişler😌
ikizannesiiiiiiii hilalgazi 33+3 gece yataktan kalkarken zorlanmam dışında bir sorunum yok şimdilik doktoruma randevu bulamıyorum bebeğin çamaşırları yıkandı ütülemesi kaldı sende nasıl geçiyor
hilalgazi ikizannesiiiiiiii Anne yanı beşiği bebek arabası anakucağı falan aldım çok şükür. Kıyafetlerine de henüz dokunmadım. Sanırım artın yapmam gerek 🙂↕️💖
ikizannesiiiiiiii tugbaeno verdi ama ölçümler yanlış sanırım 1000 kilo yazıyor ben 1 ay önce gittiğimde 1250 gramdı kilo mu vermiş oluyor 1 ayda o yüzden o kâğıtta yazanı önemsemedim sadece haftasıyla uyumlu dedi