Kızlar merhaba geçen hafta salı grip gibiydim boğazlarım yanıyordu dinlendim. Çarşamba günü boğaz ağrısı ile uyandım boğazda görünen bir şey yoktu beyaz odak ya da enfeksiyona dair herhangi bir şişlik kızarıklık. Ve tek taraflı. Her uhtimal doktora gideyim dedim kbbye gittim. Viral mi bakteriyel mi anlayamadım antibiyotik yazayım kötü olursan kullan dedi. Ertesi sabah ağrılarım falan geçmişti. Böyle üç gün geçti. Sadece çarşamba yattım bildiğiniz grip gibiydi ama burnum falan akmadi. Perşembe düzelmiştim boğaz ağrısı kalmıştı bir tek. Cuma öksürük başladı kuru kuru. Cumartesi devam etti pazar balgama çevirdi. Yani gündüz yok ama sabah balgam biriktigi için çok öksürüyorum. Gündüz toplasan 15 kere falan. Pazartesi yani bugün her ihtimale karşı tekrar KBB ve göğüs hastalıklarına gideyim dedim. Göğüs hastalıkları ciğer temiz ama cigerlere s inmesin dedi antibiyotik vereyim dedi. Peki bakteriyel mi dedim. Yani bilemiyorum dedi. Sonra kbbye gittim o da boğazlar falan temiz dedi geniz akıntım çok arttı dedim balgami ve antibiyotigi sordum, sürekli arada cevap veriyorlar bilemiyorum falan dedi sonra kullan ya zararı yok zaten dedi. İlaçtan korkmuyorum teşhis yapılmadan vücuduma gereksiz yük yuklemekten endişe ediyorum. Ne yapacağımı bilemedim. Viral mi bakteriyel mi geçer mi ilerler mi bebeğe bir zararı olur mu hepsini soruyorum ama cevap alamıyorum. Akşamüstü sırtım ağrımaya başladı iyice endişe ettim. Yani başına gelen oldu mu balgam nasıl geçer sürekli tuzlu su ile temizliyorum boğazımı burnumu balgami dışarıya atamıyorum ama burnum temizleniyor yine sarı yeşil şekilde. Ne yapacağımı bilemedim vücudum enfeksiyonu mu temizliyor yoksa enfeksiyon yeni mi oluşuyor anlamıyorum. Ağrım sızım yok çok şükür genel bir halsizlik bir de anlattığım durumlar. Su gibi antibiyotik yazıldığı için ben de endişe ediyorum haliyle.