iremnurvedat2gmailcom Merhaba 6 haftalık hamıleyım 3 bucak yasında oglum var İlk dogumum acıl sezeryan oldu su an cok kotu durumdayım sezeryan surecım cok zorlu geçti benım gıbı olup sonra normal doğuran varmı
Fatmanur_0416 iremnurvedat2gmailcom üstte kalsın benim de acil sezaryen oldu bende merak ettim sonra normal yapan var mıdır
bbaskal iremnurvedat2gmailcom ben normal doğum yapmadım ilk doğumum keyfi sezaryen oldu normal doğum bana göre değil ikinci doğumumu da sezeryan yapacağım ama hem çevremde hemde buradan biliyorum ssvd için iyi bir hastane ve ssvd destekleyen iyi bir doktor bulmanız lazım çünkü ne devlette ne özelde çoğu doktor o riski almıyor yapan sayılı iyi doktorlar var yoksa yine sezaryene alınabilirsin o yüzden süreçte iyi bir hastane ve doktor önemli
yarencan11 iremnurvedat2gmailcom 7 yıl önce normal doğum ile 41 haftaya kadar beklettin doktorum bir gece ansızın bebeğimin kaka yapması ile suyum geldi ve acil sezaryan şimdi tekrar hamileyim kızımı özelde doğurdum bu sefer devlette nasipse ama yine sezaryan doktor ilk muayenede daha söledi