ilkgozagrimhavinim gamzebati 32.haftada benim bebişte 2200dü. Bugün 36 olduk 3 kg çıktı. Yine bi tık önde ama doktorum doğumu etkilemez dedi. 38+3 e sezaryen günü aldık
popkekkk gamzebati ben de 32+2 haftalık oldum 2 hafta önden gidiyor 30. haftamda bebiş 2 kiloydu yine 30. Haftamda Nst de sancım çıktı iki gün hastanede yattım korkuyorum vallahi. Şeker yüklemesi yaptırmama rağmen evde şeker kontrolü yap dendi onu da yaptım onda da bir şey çıkmadı. Bu cumartesi randevum var bakalım doğum için bana da bir şey diyecek mi merak ediyorum
gamzebati popkekkk insan cok korkuyor ya bende şeker de var sanırım suyu da fazla bebeğin ama kontrol ettirmeye korkuyorum ya artık
popkekkk gamzebati suyum için bana da sınırın bi tık üstünde dediler o yüzden garanti olsun diye evde de şeker ölçümü yaptım
byznrgkcn Bizde bugün kontrole gittik 32+5 dedi 2293gr olmuş , haftasına göre iri bebek dedi , şeker yükleme testi yapmamı önerdi . Kararsız kaldım
senati daisymom_99 doktorlar korkutuyor ve bunu büyük sorunmuş gibi yansıtıyorlar banada hep önde diyor 4-5 gün ve elimde olmadan moralim bozuluyor ne yediğimden bişey anladım hamilelikte ne içtiğimden 😅
daisymom_99 senati şuan 36+3 günlük hamileyim bugun gittim 3750gr olmuş dedi iri ne bilm suyu fazla ne bilm gizli şeker neler neler gerçekten hamilelik boyunca hep korktm ya korkutmaktan baska amaç yok yani iri olamazmı yediğim yarıyor demekki şeker olsa o kadr kan veriyoz hamilelik boyunca mutlaka çıkardı bugunki verdiğim kan da da glikozum düşük değerde çıkmış dur bakalım yarın doktora diyeceğim onu ne diyecek merak ediyorum..
makbule2025 gamzebati bende 32+4 deyim 1 hafta önden gidiyor dedi 2100 gram bana da 36 dan sonra kontrollerine sık git dedi devlet hastanesindeki doktor 8 mayısda özeldeki doktoruma randevum var bakalım o ne diyecek biraz korktum açıkçası çünkü 2. Gebeliğim ve sezeryan olacak
aysegultomsuk daisymom_99 peki sizin doğum tarihini belirlemediler mi henüz ne zamana alacaklar aynı şekilde benimde 2 hafta önden gidiyor şeker dediler ama yok yükleme de yaptırdım normal çıktı
bilmemben gamzebati yani 34+5 mi görünüyorsunuz Öyleyse kilosu az değil mi anlamadım 38 de 4 kg doğdu ilk çocuğum
daisymom_99 aysegultomsuk bugun anestezi için kan verdim sonuclar yarın çıkacak gidip inşallah gün alacağım yarın.. çok bekletmez umarım çok ağırlaştım 😥
aysegultomsuk daisymom_99 bende bugün gittim gün verilecekti normalde ama 2 hafta sonraya randevu aldım o zaman verilecekmiş çok heyecanlanla gitmiştim belli olacak diye
daisymom_99 aysegultomsuk öff ben de çok stresli çok mutsuzum işlerim sürekli uzuyor😑 gebelikte tiroid çıkmıştı onun için kan istemeyi unutmus doktor onu verdim diğer verdiğim kan değerinde de enfeksiyon çıkmış kulak burn boğaza git görün dedi ona sıra bulamadm Allahtanki yarına randevu buldm hemn aldım yarın kbbye gidecem muayene olacam ondan sonra gün alacaktım kii birde doktor çalışma listesine baktm benm doktorum perşembe cuma poliklnkte yok nöbette gözüküyor nasıl gün alacm ben kafayı yicem ya moralim o kadr bozukki 3 gündür uğraşıyorum uzuyor işlerim uzaması hiç tabi hayırlısı böyle belkide ama iki tane kızım var onlarıda peşimde sürüklüyorum hastane zaten mikrop dolu yürüyemiyorum da artk Allahım yardımcımız olsun🥺😑
aysegultomsuk Haftama göre iri 34 düz normalde ultrasonda 35+6 gizli şeker dedi ölçmeye başladım günde 3 kere açlık tokluk şekerini ölçücem
ayyserella gamzebati ben de 31+5 im kilosu 2200 ama hiç haftası önde vs. demedi gelişimi iyi güzel dedi sadece. Zaten 1-2 hafta önde olması normal diye biliyorum. genelde doğum için 36 dan sonra her an gelebilir diyorlar doktorlar. ablamında çocukları kilosu falan gayet iyiydi 38. haftalarda doğdu 2 side. 🌸
paradise35 gamzebati 32+0da 2118 grdı bana da önde falan demedi hiç haftasına göre uyumlu dedi erken gelme ihtimali her bebekte olabilir kiloyla alakası yok.
aysegultomsuk paradise35 Evet bugün doktor kilosu var diye erken almayız ciğerinin gelişmesini bekleriz dedi tabi başka bir sıkıntı olmazsa Allah korusun Doğum tarihi 38+4-39 hafta arasında olacak
aysegultomsuk mombloom valla ben günlük yumurta,süt,meyve tüketiyorum kahvaltılarda avakado ekliyorum ,kaşar peyniri,kabak çekirdeği ve 2 yi geçiyor su, Multivitamin kullandım
seher_3590 gamzebati benim ilk bebeğimde ikinci bebeğimde hep önden gidiyordu ilk cocuk 4.350 ikincisi 4.150 doğdu 😊