seher_edz
Yengende pco veya Pcos lafa bilir afet genelde genetikten de kaynaklana bilir ama eğer bebek için çok stres yapamıyorsa streste etkiler yengen ile birlikte bir aktarcıya gidin doktordan sonrasında bitkisel bir şeyler önerebilir bir de doktor kisyi miyomu var mı yok mu kontrol etsin adetler genelde genetikten hava değişiminde stresten kist ve miyomdan kaynaklanıp gecikiyor bir de bebek için engel olan birkaç durum da olabiliyor Pcos varsa yani yumurta çokluğu demek bu çok olunca yumurtanın çatlamasına engel olabiliyor pco da yumurta azlığı tembelli yeterli miktarda büyümüyor ve gebelik oluşamıyor
Bir de süt hormonu var süt hormonu yaptırmalı onun için de göğüslerine bir hafta boyunca neredeyse dokunmasın çünkü göğsü ellediğin sürece o hormon düşük olsa bile teste dokunduğun için yüksek çıkma olasılığı da var süt ormanı yüksek çıkarsa o da gebeliğe engel oluyor ben hamile kalamadım da yaptırmıştım benim 57 çıkmıştı doktor tekrar test istedi bu da yüksek çıkarsa ilaçla düşürmemiz gerekiyor dedi çünkü hamile kalmana engel oluyor demişti tekrar testi verdim çok düşük de değildi yüksek de değildi bende hayır macunu kullandım ksştim de gitmişti değerim de normale dönmüştü
Abinizin de iyi bir yerde test vermesi gerekiyor tek kadından kaynaklanmaz