beautiful_ Yarın kızçemi ( şüpheli) görmeye gidicem 6 haftadır görmemiştim çok özledim miniğimi ❤️ Sizler ne durumdasınız biz tam 24+3 olduk ❤️
egeemomms beautiful_ Oyy çok heyecanlı bende biran önce bu heyecanı yaşamak istiyorum 🥹 Yarın hastaneye gidicem ama genetik sonucunu öğrenmek için 🥹💔
beautiful_ egeemomms inşaAllah birtanem tez vakitte olur da burada senin güzel günleri geçirmeni beraber sayarız ve içimden bir ses Birdahaki bebiş kız olacak diyor 🤭😘
beautiful_ egeemomms Elisa0110 eslem2121 orhismommmmmm hilalaselll4 annekiz6141 demirrleydi_ Alya05 saziment melegim91 Kızlar kızçemi gördüm ve kesin artık kızım oluyor doktorum durumu iyi ama karın çevresi 1 hafta geriden geliyor dedi çok hareketliydi miniğim 🐣🤭
beautiful_ orhismommmmmm yaa biz göbüşte iken böyleyiz yanımıza geldiklerinde her dakika he saniye bakarız 🥹🥰
hilalaselll4 beautiful_ ben de az önce hastaneden geldim o doktor da erkeğe benziyor dedi ta bacak arasını görecekken bizim bebiş ayağıyla kapattı acaba kartık erkek diyebilir miyiz😂🤭