Canım anneler cevaplar için teşekkür ediyorum❤️ Özel takipliyim en başından beri. Hamileliğimin 37+2. Haftasındayım başta bunu netleştirelim. Ondan sonrasında da bebeğimin karnı 32. Haftadan beri geri gelmeye başladı. 2 hafta geriydi 1 haftaya düşürdüm ( o hafta 3 kere balık tükettim mesela proteini arttırdım. İnsülin + sıkı diyet yapıyorum belki aldığım protein yetmiyordur diye 90 gram alırken günde 150 ye çıkardım gibi gibi çözümlerle ilerledi haftası herhalde) sonra tekrar 2 haftaya çıktı gerilik. Şimdi ben 37yken bebek 37 haftaya uyumlu bir şekilde 3 KG iken sadece karın çevresi 34 ile uyumlu çıktı. Daha önceleri doktor perinatolojiye sevk etmişti sırf bu gerilik için perinatolıji de normal bir sıkıntı yok diyip göndermişti. Benim anlamadığım bu 3 kg hali ile karnı nasıl geri kaldı kilosu normal şekilde ise, ya da bu şekilde karın çevresi geriden gelip ince uzun bebek doğuran, normal doğuran annemiz var mıdır merak ettiğim oydu. Bu durum avantaj oldu mu mesela normal doğumda rahat geçti mi doğum kanalından gibi yaşayan var mı merak ettim. Umarım anlatabildim🙏🏻😊