ikimelekannesi54 Susambebis arkadsm 7 cı haftann ıcınde ogrendı gec dollenme olup 8.cı haftadada ogrenenler oluyor
feyzaciim Susambebis canım keseyi 6+1’de görmeye gitmiştim öncesi gitmemiştim bebek pirinç kadardı. 8. Haftada tekrar gittim sonrasında orda da kalp atışını duymuştum
sarilale123 Susambebis ben 8 de gördüm. 6. Haftada ilk Doktor kontrolüne gittim. 15 gün sonra gel demişti hem keseyi hem kalp atışı duyduk
ARYa143 Hagtalara yakın kese göründü, 7. Hafta sonunda kalp atışını duyduk (elhamdülillah) 🥰 Normal canım her şey vaktinde oluyor, sakin ol ve tadını çıkar çabuk geçiyo çünkü 😊
nuros_ bbkseda kalp atışını karından mı duydunuz acaba bende o civarda doktora gidicem de merak ediyorum hayırlı olsun bu arada 🥰
blnmyld Çiçeğim 5 haftalıkken kese ve yolk sacı göründü, 8. Haftada kalp atışını duydum 9 a kadar duyma ihtimalin var şuan 12+3 üm 😊
miracsevim Susambebis 7+5ti sonunda keseyi ve bebeği gördü ben hiç bişey göremedim ama kalbini dinletmedi çok küçük zararlı dedi. Sonrasında toparlıyor merak etme
pablola Susambebis 9. Haftada duydum çok fazla gidip geldik yolk var ama bebek yok dendi galiba biraz erken öğrenmiştim sonrasında 9. Haftada kalp atışını duyduk çok şükür
ARYa143 Susambebis kaç haftalıksın şu an, başka Dr a da görün istersen aklında soru işareti kalmasın Sonuç ne olursa olsun, herşeyde var bir hayır, sen üzülme Allahın dediği senin için en hayırlı olandır ☝🌸
miracsevim Susambebis 5 haftalıktı gittim hiç bi şey göremedi 6 haftalık gittim kese gördü 7+5 ti sanırım kese ve bebek gördü