ayseveysel Serifealya ayy evet yaaa nazlı çıktı baya bugün kontrolüm vardı doktor diyo sen niye doğurmuyon🤣
denizz57 Serifealya 35 haftadayım bebek hala ters duruyo makat geliş 3 kilo şuan eğer 4 kiloyu geçerse dönmezse sezeryan yapıcam dedi doktor vallahi ikisindende korkuyorum sezeryan olursa mayısın kaçı olur bilmiyorum 19 mayıs dedi doğuma ama neye göre dedi bilmiyorum bidahaki haftaya gidicem kontrole o zaman belli olucak ne olucağı
ebru2853 Son 13 günüm bugun çatı muayenesi oldum bebeğin kafası tam aşağı inmemiş doktorum ilk doğumlar böyle uzun sürebiliyo dedi membran sıyırma işlemi yaptı çok acı vericiydi o acıdan sonra şuan normal doğum yapmaya korkuyorum
Serifealya ebru2853 korkma canım benim allah sabrını verir inşallah ilk bebişimi zorla 39+3 te getirdik☺️ sağlıklı olsunlar inşallah
Ballkusum_33 Serifealya uygulamaya göre 13 gün kaldı ama pazar gününe kadar kendiliğinden gelmezse büyük ihtimalle sezaryen olacak.
ikincibebek2 Serifealya benimde cuma gününe planlandı doğumum 38+5 te olacak Sezeryan olacak ama sürekli sancılar gelip gidiyor Erken gelir diye korkuyorum açıkçası
Serifealya ikincibebek2 ay bende de oluyor özellikle vajinada batma ve kalçada şiddetli ağrılar karnım sertleşip yumuşuyor erken gelmesin diye dua ediyorum