yenibiranne__ Kızlar Fetal dna için kan vericem dnalab diye bir firmayla anlaştık yaptıran varmı kaç gün içinde sonuç aldınız ????
anonimhesappp Gelip evinizden mi kan aldı ? Arayınca hemen geldiler mi ? Ne kadara anlaştınız ? doktorumun önerdiği firmalardan biri bende kararsız kaldım 🤷🏻♀️
yaggmurt anonimhesappp gelip evinizden alınmıyor gittiğiniz hastanenin anlaşmalı olduğu firma var gene hastanede kanınız alınıyor ve cinsiyet söyleme normalde kaldırıldı yasak doktorunuzla aranız iyiyse doktor söylüyor cinsiyeti
anonimhesappp gunesshr Gelip evinizden mi kan aldı ? Arayınca hemen geldiler mi ? Ne kadara anlaştınız ? Doktora cinsiyeti söylüyorlar mı ? Çok soru sordum ama doktorumun önerdiği firmalardan biri bende kararsız kaldım 🤷🏻♀️
yenibiranne__ anonimhesappp ben şimdi kan verdim gelip evden aldılar 7 günde çıkar dedi hemşire cinsiyeti doktora söyleyecekmiş geri kalan sonuçları bana atacaklarmış bacım
yenibiranne__ anonimhesappp fiyat bilgisi paylaşamıyoruz diye biliyorum bacım istersen sen ara bi fiyat al
gunesshr anonimhesappp benim doktorumun çalıştığı hastanede yetkili hemşire aldı İstanbul’a kargolandı. Cinsiyet doktora söyleniyor sadece.