Sevgiplt Kızlar Pazartesi suyumu patlatıp suni sancı verecekler dua edinde kendi sancımla doğurayım kızım gelmemekte ısrarcı 2 haftadır kontrole gidiyorum ne bir sancı nede rahimde açılma var 😕 doktor o yüzden suni vericez dedi ☹️
SevgibiR Sevgiplt bana da pazar dediler bugün gittim geri yolladılar hiç sancı yok pazara gel yatircaz dedi özel hastane mi neden suyunu patlatıyor durduk yere ki 😱
Hulya06 Sevgiplt İnş canım kendi sancınla doğurursun🙏🏻.Bizde 39+4 olduk hâlâ tık yok ne açılma ne sancı 🤷♀️ bekliyoruz bakalım
Ela11 Sevgiplt kaç haftalıksın canım Allah yardımcın olsun Suyu nasıl patlatiyolar riskli birşey mi benimde ilk doğumum olacak
Sevgiplt SevgibiR evet Özel hastane canım daha fazla beklemek bebek için zararlı olur dedi Pazartesi sancı vericez dediler eğer suyum gelmezse büyük ihtimal patlatırlar
Sevgiplt Ela11 sağol canısı benimki de ilk Doğum ☺️Ablamdan biliyorum onun da kanama olmuştu sancı verdiler suyu yine de patlamadı doktor çatı muanesi yapar gibi patlatmış ondan sonra sancıları başlamıştı
Sevgiplt Ela11 40 hafta bitti benim 40+3 olcak işte Pazartesi doktor daha fazla beklemeyelim Pazartesi gününe kadar gelmez ise sabah 6 da gel süni Sancıyla başlıcaz dedi
Ozy Sevgiplt aynni sorunu yadiyorum 39+5 oldum hicbisekilde acilmam yok daha persembe gününe kadar dogurmazsam suni sanci verilecek 😣😣😣 dua edelim birbirimize