anonim3838 Fetal doppler kullananlar var mı aranızda 9 haftalık oldum bugün siparişim yeni geldi ama bebeğin kalp sesini bir türlü bulamıyorum
QueenBahar_ anonim3838 Ya onların bir çoğu sahte ürün buradaki kullanıcılar yazmıştı bebeğin kalp atış sesi geliyor anne uzun süre kontrolü gitmiyor gidince doktora kalp atışı durmuş bebeğin çok üzücü O cihazda kalp atışi var gösteriyor ama yokmuş
lelesbaby__ anonim3838 canim cok erken. ben 17 de net duydum az once bi yazi paylastim bunla ilgili seninkinin markasi ne
anonim3838 QueenBahar_ yok kontrolleri ihmal etmem zaten sadece eşim de istediği zaman duysun diye aldım
aslmoms 12 den sonra arayıp bulabilirsiniz karnınızda gezdirerek. 24 haftayım 10 yaşında kızım aleti koysa hemen buluyor artık. Ben çok kullandım. Jel olmazsada bulamazsınız. Jelini aldınız mı ?
anonim3838 aslmoms aldım evet kendi kalbimi çok rahat duyuyorum ama bebişi bulamadım bi kaç video izledim veya ürün yorumlarına baktım 9 haftada duyanlar olmuş denedim ama olmadı dediğiniz gibi ilerleyen haftalarda tekrar deneyim