yorgunannis QueenBahar_ Trendyol siparişlerimi onun kartıyla yapıyorum gündüz sepete ekliyorum gece o uyurken tamamlayıp gelen kodu giriyorum mesajlardan siliyorum haberi olmuyor😂 kargolar da gündüz geldiği için aldığım şeyi sorunca çoktan almışım diyorum🤣🤣🤣
Hatice_00 tahamommy doğru olan bu o ne öyle havucu kabağı brokoliyi falan hasla ez tuzsuz bi ye bakalım yutabilcen mi bu arada eşin niye Yok
yarensl QueenBahar_ kediyle bebek aynı evde olmaz diyenlere inat kedimide bebişimide beraber büyütüyorum 🥳
saziment QueenBahar_ aynen öyle bacım 😅 iyi çok şükür bacım hala hareket hissetmedim 17 hafta bitiyor nerdeyse 😅😅
saziment Hatice_00 bacım benim 1 kimyasal gebeliğim oldu şimdi ki hamileliğimde de 9.haftada ilk kontrolde doktor kese bozulmuş bebek yok kürtaj dedi sonra başka doktora gittik hem bebeği hem kalp atışını gördük onu hatırlıyor olabilirsin 😘
busbus222_ haticedn ya buna çok güldüm tek olmamam beni mutlu ettii ahahahah ama ben balık burcuyum🤣🤣🤣
melegim91 QueenBahar_ Fazla para göz çıkarmaz😁 Bazen gerçekten onun haberi olsa ne gerek var diyeceği bişey alacak oluyorum.Ne fazla harcıyormuş gibi gözüne batıyorum nede kendimi mahrum bırakıyorum bir taşla iki kuş 😁😁
zelaluy tahamommy bende iki kızım var biri 7 biri 5yasinda daha hiç özel yemek yapmadım olması gereken o lezzeti tadı alacak ki yesin çocuk öyle lapa mama kıvamı iyy yaparken tiksindim ilk hafta bıraktım yapmadım çok şükür herseyide yerler
teslimeyildiz QueenBahar_ Ne kadar güvensemde eşim gece uyurken telefonunu her gün kurcalıyorum ve mesajları tek tek okuyorum 🤣
anneyim01 QueenBahar_ Eşimle alakalı değil fakat Tanıdıklarımdan habersiz Resmimi cekmiş ve ben bunu fark etmişsem O kişi şarza yada Wc gittiğinde gizlice Telfonunu alıp silyorum Şifreyi bilmyorum ama Isık tutup izleri takip edip acıyorum 😁🤭🫣
DenizAda_ QueenBahar_ bacım öyle yaptım Allah’a havale ettim en Doğrusunu o bilir 🙏🏻 Ay saolasın 🥰🙏🏻 canım
inciil annekiz6141 annekiz6141 o nasil uygulama mi haberi oluyor mu karsi tarafin olmuyorsa cok iyi birsey ya