sevimlipandahii QueenBahar_ diyorum zaten Bırakıyorum görmüyorsun Diyor yatağın altına bakmicagimi biliyon😂😂
DenizAda_ QueenBahar_ hak etti gerçek yüzünü görsünler bana neler yaptı. İyi oyuncudur kendisi 🤣 valla hiç tarzım değil bu laflar bu tarz şeyler ama öyle haksızlığa uğrandım ki Allah’a havale ediyorum
Momybus Mail hesaplarına kadar kurcalarım hoşuma gitmeyen bişey varsada hemen hesabını sorarım tüm banka hesaplarıda bendedir inciği cıncığı bilirim itiraf sayılır mı bilmiyorum gizli değil çünkü 😅
zeyzeynur QueenBahar_ aynısını yapıyormuşuz ya bacım ben ek olarak insta mesajlarına girmeden bakarım kimlerle konuşmuş diye😂 mobilbanka şifresini bilsem onu da yaparım ama gerek yok ya ben diyince trink geliyor zaten o da kalsın bari
QueenBahar_ zeyzeynur aşkım benimkinde veriyor para kurban olsun sana diyor 😂 Ama arada avans almak lazım demi🥲
bsrbrkysr184_ QueenBahar_ itiraf ediyorum yoruldum ağlamak istiyorum ama güçlüyüm ben diyip herşeyi yapmak için uğraşıyorum ağrım var üflesen yıkılacak durumdayım ama kendime şey sürdürmüyorum
DenizAda_ QueenBahar_ bacım öyle yaptım Allah’a havale ettim en Doğrusunu o bilir 🙏🏻 Ay saolasın 🥰🙏🏻 canım
Anneolmak6161 QueenBahar_ Eşimin bütün hesapları bende Banka kartı bile bende :) hatta hiç sormaz nereye ne ödedim filan ama örnek 1000 TL ödemem varsa 2000 diyorum ve geriye kalan parayı biriktiriyorum ondan daha zenginim :)))
ceyyllan haticedn 😂😂😂bende öyleyim ama benimki uykusunda çok huysuz ne yaptığını bilmiyor hem vuruyorum hem korkuyorum
HiravEmir QueenBahar_ bende bakıyorum valla herşeyine o bakıyor mu bilmiyorum ama bakabilir sorun yok
valeriaa_ QueenBahar_ bazen sevmediklerimi engelliyorum ,iş için çoğu kadın oluyo rehberde gereksiz görüyorum önce numarayı engelleyip, durumlardan çıkarıp daha sonra da no yu siliyorum 😂😂 kıskançlık değil 😂 yargılamayın 😂 okuyun geçin 😂😂 sonuçta post bu