fistikk 31 haftalik hamileyim hem suyum fazla hemde bebek iri kilolu bebegin basi asagi donmus doktor dikkat et erken dogum yapma dedi dinlen yorulma dedi boyle olan var mi
1_2_3_4 fistikk benimde başıma geldi 34 haftalık iken sadece tuvalete kalkabildim işleri de çok yavaş yavaş yaptım fazla eğilip kalkmadım şükür 37 haftaya kadar dayandı
Kubraa06 fistikk benim suyum normal ama bebeğim iri Banada öyle demişti şuan 37 yi gördük inşallah sizinkide zamanında doğar
defnosunannesi_ fistikk 30+6 bugün doktora gittim 1870 Gr dedi bir hafta önde gidiyormuş ,suyu normal ama şekeri hamur işini falan kıs dedi bana sadece
fistikk 1_2_3_4 benim 3.gebeligim 2 tanede bakmam gereken cocuklarim.var dinlenebildigim kadar dinlenirim
1_2_3_4 fistikk bende aynıydım zor biliyorum ama inşallah dinlen bol bol eşinde destek olsun sana güzel bir şekilde atlatırsın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌹
biriciginannesi Bebeğiniz kaç kilo acaba sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah benim doktorda en falza 36,37 haftaya gidersin diyor
fistikk defnosunannesi_ benim kendi kilom ayni bebek 2 kilo olmus 2 hafta onden gidiyo iri bi bebek dedi