goksusbrk Merhaba ben Aptamil pronatura kullanıyorum ve gönül rahatlığıyla bebeğime güvenerek veriyorum gaz yapmıyor sindirimi kolaylaştırıyor kabızlık yapmıyor doyurucu ve anne sütüne eşdeğer içeriği temiz olduğu için tercih ediyorum
gizgez Aptamil pronutra kullanıyorum. Doğum yaptığımda doktorum sütüm az olduğu için bu markayı önermişti. .Palm yağı yok, içeriği temiz . Kullanıyorum çok memnunum gaz veya kabızlık sorunu yaşamadık aynı sütüyle beraber veriyorum
yaseminnnn23 Ben Bebelac gold kullanıyorum . Hem sindirimi kolay hem kabızlık yapmıyor. Biz çok rahatız , tavsiye ederim
ebruozk Aptamil pronutra kullanıyoruz Kabızlık yapmadı uzun yıllardır bilinen bir marka olmasıda ayrıca güven veriyor Anne sütü yetmediği zamanlarda yardımcı oluyor. Bebeğim tadını çok severek içiyor
ebruozk Bebelac gold kullandım gaz problemi yapmadı bebeğim tadını sevdi sindirimi kolay gaz problemi yaşamadık
goksusbrk Bebelac gold kullanıyorum hem bebeğim mutlu hemde ben doyurucu besleyici tadını çok seviyor geceleri bende çok rahat uyuyorum çünkü tok tutuyor gaz yapmıyor arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım iyiki almışım
serrasmommy Kızım 2.5 aylık benim sütüm az geldi. Bu nedenle mama kullanıyoruz. Birçok mamayı denedik. Bebelac kullanıyoruz. Sonunda gaz sorunumuz ortadan kalktı. Eğer ihtiyaç duyarsan kullanmanızı tavsiye ederim.
dalyaluna35 Golden goat keçi sütlü veya hipp düşünüyorum. Anne sütüne en yakin olan keçi sütlü olanmış ancak alerji ihtimali de olabiliyormuş hipp de kilo aldırıyormuş bu iki mama arasında hala kararsızım
veysel33 Aptamil pronutra kullanıyorum bebeğim çok severek iciyor gaz kabızlık yapmadi hiç sorun yasamadik çok memnunum
munevver18 Doktorumun onerisi ile aptamil prosyneoya basladim cok memnum hic gaz yapmadı. Palm yagi icermiyor temiz icerikli olmasını cok begendik biz memnun kaldık tavsiye ederim
esra_ygr Ben Bebelac kullanmayı düşünüyorum çevremden aldığım öneriler arasındaydı içerik olarak temiz ve besleyici olduğunu düşünüyorum fiyat olarak da bana makul geldi
fndeniz Ben bayadır araştırıyorum eczacıma da sordum Aptamil prosyneo aldım. Bunu kullandığımızdan beri bebeğimin gazı şişliği olmadı çok rahat ve severek yedi
elzemls Bebeğim hem ek gıda alıyor hem Aptamil Prosyneo kullanıyorum çok memnunum hiç bir sorun yaşamadık kabızlık gaz olmadı bağışıklığınısa destekliyor