ilknurerturk kevseracer baştan beri hep kız hissettim doktor erkeğe benziyo dedi yapay zeka kesin erkek dedi ama nedense emin olamadım haftaya belli olucak inşallah hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için
kevseracer ilknurerturk amin canım gönlünce olsun yapay zeka bana hepsini dedi bosver rabbim gönlüne göre versin bacak arası acısı olsa dahada anlaşılır ama olsun
poficik hilalaselll4 cnm benimde 14+3 oldu bende alt karında ara ara hareket hissediyorum cok hafif ama bağırsak mi bebekmi anlamadım
poficik eminerojin 14+3 olduk 12+5te ikili taramada radyalog %80 kız dedi icim içime sığmıyor Rabbim inşallah nasip eder değişmez cinsiyeti
poficik hilalaselll4 Allah tamamına erdirsin inşallah ilkten sonra erken hissediliyor diyor zaten diğerlerini hep unuttum kac haftalıkken hissettim diye
ciceki eminerojin 11 haftalıkken erkek diye tahmin vermişti 12 haftalıkken yine kesin erkek dedi organını gördük erkek yani 😁❤️
DenizAda_ 13 haftalık oldum doktor geçen hafta kontrolde %75 erkek dedi ama bilemedim değişen çok olmuş bu yüzden kesin bir şey diyemeyeceğim