Mavimsimavi Keseye göre cinsiyet tahmini yapar mısınız acaba yani tabi ki öncelikle sağlıklı hayırlı evlat olması ama işte insan merak ediyor çok minik çok saçma belki şuan yanlış anlamayın 🙈😊 Karından bakıldı
cuteregina Mavimsimavi ben kız hissettim ya bende cuma günü gideceğim bende paylaşayım en azından muhabbet olur bize
Mavimsimavi cuteregina Ayyy gerçekten mi hisse vallahi bende öyle hissediyorum ☺️ Bir oğlum var niyetim içimden geçen kız ama inşallah tabiki sağlıkla eli ayağı düzgün bir evlat inşallah 🥰🌸 Tabi paylaş muhakkak 🫶🏻
cuteregina Mavimsimavi benim ilk olacak bende benimkini erkek hissediyorum kalbimden kız olsun geçiyor ama bakalım Fetal dna yaptıracağım ben bir aya öğrenmiş olurum inşallah
Mavimsimavi Arinnnnnnn ya kese yuvarlak olurda kız böyle fasülye gibi olursa erkek diyorlar sırf üşenmeyip oğlumun 7 haftalık olan karından ultrasona baktım yusyuvarlak 😂Çok şaşırdım
Mavimsimavi Elisa0110 Ya teşekkür ederim acaba kesenin yuvarlak olup olmadığından mı anladınız çünkü oğlumun baya yuvarlaktı ☺️ yuvarlak kız derler ama bizde tam tersimi acaba 😂
Elisa0110 Mavimsimavi ben normalde böyle küçükken pek tahmin de bulunamam içimden geçen de erkek az önce başka postta rica ettiniz diye baktım. İsterseniz ileriki haftalarda Bi daha atın