Deletedmom_877 Kızlar 6+1 de kalp atışını duydunuz mu bebeğin bi de kaç mm çıkmıştı benim 4 mm yazıyor crl yani 4 mm de kalp atışı duyulur mu ?
nur_cill Deletedmom_877 Benim 5.1 mm duyulmuştu kalp atışı 4mm duyulur mu bilmiyorum Daha erken bizimde Haftaya pazartesi gitcez umarım daha net duyarız
DenizAda_ Deletedmom_877 belki de geç döllenme olmuştur 6+1 de duyanda var 8. Hafta da duyanda ben kızımda 6. Haftalarda duymuştum normalde 8 haftalıktım ama geç döllenmeymiş. 2. Ye hamileyim onu da geç öğrendim 10 haftalıktım kalp atışını duyduğum da.
atlasinannesi40 Deletedmom_877 benmde 6+1 🌸 Kese göründü yolk saci göründü embriyo ve kalp atışı henuz yok bizde de 10 gun sonraya yeniden gel dedi doktorum bakalim bekliyorum bende bir heves 😍
Deletedmom_877 nur_cill sat tarihim 6+1 rapor da da 6+1 yazıyor kalp atışını duydum crl de 4 mm yazıyor
Deletedmom_877 almeraa ama kalp atışını duydum sat tarihimle aynı 6+1 yazıyor raporda crl 4 mm yazıyor
nur_cill Deletedmom_877 Benim 8 haftalıktı sanırım sata göre Ama ultrasona göre 6+1 iken kalp atışını duydum
Deletedmom_877 nur_cill 6+1 iken mi crl 5 mm idi sizin yani fark var mı bilmiyorum 4 mm de kalp duyuldu ise mesela 4 mm küçük mü yok sa tam 6 ile uyumlu mu işte kafama takıldı yani demekki 4 mm iken de duyuluyor ama 6 haftalık mu oluyor onu bilmiyorum
nur_cill Deletedmom_877 4-6 mm arası oluyormuş 6 haftalıkta Yani normal, haftaya da uyumlu diye biliyorum
gizemnurergeni Merhaba ben de cumartesi günü gittim 6.2 haftalığım biz de duyamadık kalp atışını alttanta muayene oldum doktorum haftaya tekrar gel bakalım dedi . Bu durumu yaşayan var mı başka geç döllenme de olabilir dedi doktorum 🤷🏻♀️
Deletedmom_877 gizemnurergeni ben karından ultrasonla baktığında bebeğin kalp atışını gördüm 6+1 iken işte ama crl 4 mm olması küçük mü büyük mü diye olsa sıkıntı söylemez miydi
nur_cill gizemnurergeni Benim iki hafta geride gözüküyor Bi sorun yok, geç döllenme sadece dedi doktor İlerleyen zamanlarda yakalıyormuş korkmanıza gerek yok 8 haftalık kadardım ama ultrasona göre 6 haftalıktı ve kalp atışı duyuldu 8 haftaya kadar süre var içiniz rahat olsun
gizemnurergeni nur_cill @"nur_cill bana da aynı şekilde dedi bakalım inşallah güzel haberler alırız teşekkür ederim yorumunuz için 🌸
tubiide Deletedmom_877 yumurta geç çatlıyor normalde son adet tarihinin ilk gününden hesaplanan gebelik haftası yumurta geç çatladığında uydurma( kese boyutuna göre) bir adet tarihi belirlenip o günden kaç haftalık olduğu hesaplanıyor
DenizAda_ Deletedmom_877 adet oldum diyelim 14 15. Gün ya yumurtlama günü geç döllenmede bu süreç 20 25 30 falan olabiliyor.
allyslife Deletedmom_877 benim regle göre 6+3, ultrasona göre 6+1′di, crl 4.35mm’di ve vajinal ultrasonda duyuldu
nazifeeeeeeeeee allyslife inşallah beta 4.700 çıktı ama tuvaletim yoktu o yüzden mi göremedi acaba sıkışık olmak gerekiyormuş
gizemnurergeni @"anne0_ benim Çek 6.5 mm yazıyor ama hala duyamadım doktor geç döllenmede olabilir boş gebelikte dedi inşallah güzel haberler alırız henüz ilk gebeliğim 🥺