Esma006 [silindi] iyiyiz şükür suaanlik sorun yok görsem rahatlicam ama yarin gidicem bakalım perinatoga cnim sen nasılsın
Xnamee Bende 4+5 teyim. En son beta 694 çıktı bu hafta doktora gidecektim ama vazgeçtim önümüzdeki hafta gidicem daha net belli olsun diye bakalım gittiğim de 5+6 olacağım bakalım nasipse Dünden beri kasıklarıma sancı giriyor benim de daha bulantı başlamadı
Xnamee Esma006 benim de ikinci gebeliğim ilkinde de 5.haftqdan sonra başlamıştı canım 2.5 yaşında bir kızım var 11.haftaya kadar kusmuştum
NovaVina_ Zaman geçmiyor kızlarrr 🥹 ikinci betayı verdim 230 çıktı sizce bir daha gitmeme gerek var mı yoksa direkt kalp atışını duymaya, keseyi görmeye mi gideyim ? Şimdi de umarım boş gebelik değildir diye taktık kafayı 😣🥲
Xnamee NovaVina_ bence daha kan verme Ben de dış gebelikten korkuyorum ya tüplere zarar veriyor ya ödüm patlıyor Keseyi bir göreyim bebeği kalp atışını sonra duyacağımı biliyorum zaten önce keseyi görmek rahatlatacak beni ayyy ilk zamanlar bu stres sonrası cinsiyet öğrenme sonra detaylı sonra yok baş aşağı döndü dönmedi Yok çok kilo aldım derken doğum geliyor 😂
Esma006 NovaVina_ ben vermeye devam ediyorum canımda iki kere verdiysen artış da iyiyse bekle endişe bende de var evet 🙂↕️
NovaVina_ Xnamee hahah. Doğru diyorsun her ayın baska baska endiseleri var. Anı kaçırmamak lazım keyfini cıkartmalıyız 🙈🤣 Cinsiyeti öğrenmeyeceğim ben ya doğumda sürpriz olsun herkese 🥹🤣
Xnamee NovaVina_ ayy hayatta dayanamam detaylıda net belli oluyor hele hiç öyle süprizlere hazır değilim bilmek isterim Allah sana şimdiden sabır versin valla nadıl dayanacaksın☺