cicekligunler2332 Kızlar 17 haftamdayım ve elimi karnıma koyunca elimle kalp ritmi gibi bişey hissediyorum bu bebektenmi Dolayı yoksa benim nabzımmı heyecanlanıyorum
orhismommmmmm cicekligunler2332 bebek hareketi. Canım bende 16. Haftada hissetmiştim. Pıt pıt atar o haftada kalp atışı gibi aynı
cicekligunler2332 orhismommmmmm evet baloncuk patlıyor hibi ama şimdi yok bazen oluyor ama elimi karnıma koyunca elim kalp atısı gibi bişeyler hissediyom dedim acaba benmi yanlış anlıyorum elini karnına koyuncada hissediyonmu bişey sanki bebeğin kalp atışını hisseder gibi
cicekligunler2332 Melike3506 arada hissediyorum ya bazen hiç olmuyor elimi koydum karnıma elim çekiliyo yani sanki pıt pıt elime bişeyler oluyor
Melike3506 cicekligunler2332 karnına elini koyduğunda hissettiğin nabızdır bileğine koy parmaklarını orada nabız hissedersin onun gibi bebeğin hareketi de pıt pıt şeklinde ama elini koymana gerek yoktur onu kendin hissedersin içinden
cicekligunler2332 Melike3506 aaa teşekkür ederim bazen hissetmiyorum nadir oluyor korkuyom da hissetmeyince ama bu haftalarda normal sanrım
Melike3506 cicekligunler2332 rica ederim 20-22. Haftalar gibi net şekilde hissetmeye başlarsınız o zamanlar bşke bazen çok bazen az hareket ediyorlar 28. Haftadan sonra hem hereketleri can acıtmaya başlıyor hemde hareket takibi yapmanız gerekiyor. 28 haftaya kadar 1 gün 1 günü tutmuyor
emosduygos Bende 18. Haftadayim elimi koyduğum da bende kendi nabzımı hissediyorum daha hala hiç hareket hissetmedim arkadaşlarin dediği gibi bebeğin hareketlerini elini koymadan hissetmen lazım benm ilk gebeliğim doktor bir kaç haftaya hisedersin demişti
cicekligunler2332 emosduygos benimde ilk gebelik geçen haftadan beri pıtırtılar var hissediyorum da araalıklı oluyor bazen hiç olmuyor
emosduygos cicekligunler2332 elinizde oluyorsa kendi nabzinizdir ellemeden hissedilirse bebek hareketi oluyor
cicekligunler2332 Melike3506 teşekkür ederim endişeleniyorum bende bazen pıtırtı oluyor bazen hiç olmıyor köyü bişeymi oldu diyorum teşekkür ederim içim rahatladı ilerde net hissederim