Miracle_1 Testler negatif adet belirtisi yok artık yani neden olmadığımı sorgular oldum endişeleniyorum
baltuntas Miracle_1 korunmayı bıraktıktan 2-3 sonra döngüm 50-55 güne oldu çok bozulmuştu doktora gitmiştim hiçbir sorun yok demişti eğer sorun ediyorsanız doktora gidin doktor size gerekli tahlilleri incelemeleri yapsın aklınızda kalmadan bekleyin adetinizi
kahvekedi Miracle_1 benim adet günü evdeki teste negatif çıktı. ertesi gün gidip kan verdim pozitifti 😅
gece_yolcusu Miracle_1 Benim idrar da çıkmadı 2 kere evde yaptım. Hatta ilk kanda da çıkmadı nasıl birşeyse. Sonra gittigimda kanda çıktı ve 10 haftalık hamileydim artik
yenianne_adayl Miracle_1 ben hassas test vardi kagit onda silik cikti erken gebelik testi yaptim cikmadi kan verdim kanda cikti 12 cikmisti cok yeni oldugunda testte cikmiyor
baltuntas Miracle_1 6-7 ay sonra hamile kaldım ama dediğim gibi döngüm çok uzun ve bozulmuştu bu süreçte inşallah sizde hayırlı zamanda alırsınız güzel haber 💎 döngü uzun olunca normal tarihlere göre çıkmıyor sonuç 2 haftadan uzun sürerse yeniden test yapın bence benim hamileliklerim geç döllenme oldu hep
Miracle_1 kahvekedi gerçekten mi bu kadar da olur mu testlere güvenim kalmayacak kanda çıkarsa ben 10 günü geçti gecikme az da olsa pozitif i görüp öyle kan vermek istiyordm ondan bu kez de gebelik yoksa adet neden olmadım diye düşünmeye daldım şuan
kahvekedi Miracle_1 ya bazen olabiliyor ondan önce de bir kere Testi pozitif çıkmıştı koşa koşa kan vermiştim kan da negatif çıkmıştı. Yani testlerde insanı bazen delirtiyor. İnşallah pozitiftir sizin de
NovaVina_ Gecikmenin 1. Günü evde idrar testi ile silik çizgiyi gördüm, Cuma günü de kan verdim 2 gün gecikmede. 101 beta ile öğrendim hamile olduğumu 🥹 4.5 yıldır bekliyordum bende. Umudunuzu hiç kaybetmeyin. En doğru zamanda o sizi buluyor 🌸
Miracle_1 NovaVina_ hayırlı olsun 🌸 ama ben de ilk iki gün gecikmede silik gibi görmüştüm 6. Gün ve bugün 15. Gün gecikme erken gebelik testinde bişey çıkmadı yani böyle olup kanda çıkar mı bilmiyorum az da olsa pozitif görüp kan vermek istiyordm umarım dediğiniz gibi umut olur gebelik vardır ve başka kötü bişey yoktur umarım 🙏🏻
Miracle_1 gece_yolcusu Oo baya geç döllenme olmuş hayırlı olsun🌸 kaç gün gecikme sonrası kanda çıkmış oldu peki
gece_yolcusu Miracle_1 Ben bir kan testi verdim hamile çıkmadım onda. Sonra eşimin hayal kırıklığını gördüm üzüldü gibi geldi. Bir daha da kan testi vermedim kan testi verdiğimde 10 haftalık olmuştu işte 😊 ilk kan tahlili verdiğimde 2 hafta gecikme vardı çıkmamıştı işte kanda
Miracle_1 baltuntas teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olmuştur benimde son ilişkiden 8 gün geçmiş oluyor sadece belki o yüzden çıkmamıştır diyorum umut işte
Miracle_1 baltuntas şuan başka test yaptım beyaz parlama gibi biri ama sanki diğer taraftan çekince pembelik var mı bakar mısın acaba post açtım
yenianne_adayl Miracle_1 kaset test önermiyorum ya ben çok yaptım silik gibi cikariyor 1 saat sonra hep gebe kaldim sandim o testlerde sorun var gibi biraz ama direk ciktiysa var gebelik silik cikmis
Miracle_1 yenianne_adayl evet direkt çıktı hemen ama iki saat sona yani az önce baktım görünmüyor beyazlık görünüyor sadece