prensveprensesannesii0 Kızlar dün post açmıştım gecikme var diye bide Sprial de var korunuyordum nasıl böyle oldu https://ibb.co/B23PRH6c
minosannecik_2minis prensveprensesannesii0 benimde spiralim de kayma vardı ve gebelik şüphesiyle bekliyorum olabilir yani sizinde ve var gibi görünüyor
zekiyeecinarr Hamilesiniz büyük ihtimalle. Zaten spiralle de hamile kalabilen çok insan var %100 güvenilirliği yok
prensveprensesannesii0 prensveprensesannesii0 esmer_hilal minosannecik_2minis ikincibebek2 şimdide regl oluyorum galiba kanamam başladı kan sonucuda sabah çıkacaktı 🙂
prensveprensesannesii0 minosannecik_2minis kan verdim sağlık ocağına bakalım kandada çıkarsa kesin var😐
esmer_hilal prensveprensesannesii0 dış gebelık olmuş olabılır. Spiral varsa yerını almanıştır belki yaşınız kaç bilmiyorum ama ablamdada bıyle cıktı ondada spiral vardı aynı testten yaptı cıktı ama kanda cıkmadı
prensveprensesannesii0 esmer_hilal ya inşallah öyledir Vala iki çocuğum var istemedim planlamadım rabbim isteyene nasip etsin